R. B. 2019.08.01 08:39

Légiósok: a portugál rekordbajnok Gulácsit szemelte ki – sajtóhír

A portugál Record csütörtöki címlapján azt írja, a Benfica új célpontja nem más, mint Gulácsi Péter, a német élvonalbeli RB Leipzig magyar válogatott kapusa.

Gulácsi Péter a Record címlapján

 

A sportnapilap úgy tudja, Luís Filipe Vieira, a lisszaboni klub elnöke eldöntötte, Gulácsi Péterrel akarja megerősíteni az együttes keretét, s több más kapusra nemet mondott.

A 37-szeres bajnok Benfica úgy véli, a 29 esztendős magyar kapus megfelelő vetélytársa lehet Odisszeasz Vlahodimosznak. A 25 éves görög kapuvédő a VfB Stuttgartban nevelkedett, tavaly nyáron a Panathinaikosztól szerződött Lisszabonba. Az előző idényben ötven tétmérkőzésen állt a Benfica kapujában.

A lap megemlíti, a Primeira Liga címvédője korábban a juventusos Mattia Perint szerette volna szerződtetni a kapusposztra, ám az olasz válogatott játékos nem ment át az orvosi vizsgálaton.

A német sajtóban régóta téma, hogy az RB Leipzig érdeklődik Alexander Nübel, a Schalke ígéretes kapusa iránt. A lipcsei együttes szerdán jelentette be, hogy megvásárolta Philipp Tschaunert a Hannovertől, így jelenleg négy kapus áll Julian Nagelsmann rendelkezésére.

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.