Hollandia: megpróbálta eladni Némethet, dühöng a Roda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 10:26
Peter Gerards volt a legfőbb jelölt a holland élvonalbeli Roda technikai igazgatói posztjára, ám az 57 éves szakember esélyei jelentősen csökkentek, miután Németh Krisztiánt, az együttes magyar támadóját megpróbálta „rásózni" a NEC Nijmegenre.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Voetbal International információi szerint a NEC Nijmegen valóban érdeklődött Németh Krisztián iránt. A technikai igazgatónak jelölt Gerards még kinevezése előtt megpróbálta továbbvinni az ügyet, és a VI szerint beajánlotta a magyar válogatott csatárt a klubnak.Amint arról korábban beszámoltunk, a Voetbal International információi szerint a NEC Nijmegen valóban érdeklődött Németh Krisztián iránt. A technikai igazgatónak jelölt Gerards még kinevezése előtt megpróbálta továbbvinni az ügyet, és a VI szerint beajánlotta a magyar válogatott csatárt a klubnak.

Mindezt úgy, hogy bárkivel egyeztetett volna jövőbeli klubjánál. A Rodánál ez természetesen nagy felháborodást váltott ki, Ruud Brood vezetőedző ennek hangot is adott.

„Nem mondta senki, hogy Némethet elengedjük. Nem örülök ennek a húzásnak” – nyilatkozta a vezetőedző a Voetbal Internationalnak.

Marcel van de Bunder általános igazgató sem volt odáig az ötlettől, „őrült sztorinak” nevezte Németh beajánlását. A szakvezető hozzátette: keresik a legjobb jelöltet a technikai igazgatói posztra, nem kapkodják el a döntést. Ez alighanem azt jelenti, hogy Gerards nem a Rodánál fog állást kapni...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik