Szoboszlai Dominik piaci értéke 70 millió euróra nőtt; Sofron István visszatér Csíkszeredába

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.10.09. 23:34
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Tizenegy tétmérkőzésen lépett pályára Szoboszlai Dominik a Liverpoolban, és eddig minden tekintetben felnőtt a várakozásokhoz, több szempontból is csapata legjobbjai közé tartozik. Nagy Zsolt elemzése. Tizenegy tétmérkőzésen lépett pályára Szoboszlai Dominik a Liverpoolban, és eddig minden tekintetben felnőtt a várakozásokhoz, több szempontból is csapata legjobbjai közé tartozik. Nagy Zsolt elemzése.

Dragan Sztojkovics: Dusan Vlahovics nélkül is győzni megyünk Budapestre. A szerb válogatott az Eb-szereplésért küzd, a selejtezősorozatban előbb Magyarországgal találkozik Budapesten, majd Montenegróval Belgrádban. Dragan Sztojkovics szövetségi kapitány hétfőn terjedelmes interjút adott az Informer című lapnak – ebből idézünk.

A magyar női kézilabda-válogatott hétfőn sajtónyilvános edzést tartott Debrecenben, ahol szerdán Norvégiát fogadja. Az északiak legerősebb összeállításukban érkeznek, míg a mieinknél újabb játékos dőlt ki a sorból. Németh Richárd riportja.

Sofron István hamarosan ismét Erdélyben hokizik, előző csapata, a Csíkszereda tárt karokkal várja. A válogatott jégkorongozó februárban lesz 36 éves, de még ég benne a bizonyítási vágy, nagy célokat tűzött ki maga elé – többek között erről is beszélt lapunknak. Kapolcsi-Szabó Bence interjúja.

Pokol és szenvedés – alig élték túl a Formula–1-es pilóták a nagydíjat. Nagyon rég nem küszködtek annyira a versenyzők egy verseny alatt, mint vasárnap Katarban, több különböző tényező összhatása miatt ugyanis elképesztő fizikai megterhelésnek kellett ellenállniuk. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik