Légiósok: 2 hét alatt kétszer annyian lettek – már egymillióan követik Szoboszlait Instagramon

Vágólapra másolva!
2023.07.14. 14:32
null
Szoboszlai Dominik a közösségi médiában is egyre népszerűbb (Fotó: Getty Images)
Szoboszlai Dominik elérte a bűvös egymilliós határt, legalábbis ami az Instagram-követők számát illeti. A magyar válogatott sztárját alig több mint félmillióan követték, mielőtt Liverpoolba szerződött.  


Bár az RB Leipzig játékosaként két Német Kupát nyert és rendszeresen szerepelt a Bajnokok Ligájában (nem is beszélve a magyar válogatottban elért sikereiről), mióta Liverpoolba szerződött Szoboszlai Dominik, rohamosan nő a népszerűsége.

A válogatott középpályást alig több mint 500 ezren követték két hete, azon a pénteki napon, amikor a nemzetközi sajtóban egyhangúan elterjedt, Angliába tart. A hivatalos bejelentésre onnantól két napot kellett várni, július 14-re pedig meglett az 1 millió követője Instagramon.

Más kérdés, hogy még így sem ő a legtöbb Instagram-követővel rendelkező, jelenleg is aktív magyar labdarúgó, hiszen Dzsudzsák Balázst 1.7 millióan követik.

Ha a futballtól, sőt a sporttól is eltekintünk, akkor magyar fronton a világhírű modell, Palvin Barbara az első, őt csaknem 20 millióan követik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik