Légiósok: „Egy salzburgi BL-meccs után másnap meg akarod váltani a világot”

Vágólapra másolva!
2021.12.14. 08:36
Major Sámuel a mai napig Debrecen-szurkoló, nem csoda hát, hogy a Red Bull Salzburg második csapatában, vagyis az osztrák labdarúgó másodosztályban szereplő Lieferingben futballozó 19 éves tehetséggel a Loki–Fradi NB I-es bajnoki előtt futottunk össze a Nagyerdei Stadionban. Az U21-es válogatott jobbhátvéd a múlt héten továbbjutást érő gólt szerzett az UEFA Youth League-ben, vagyis a fiatalok Bajnokok Ligájában. Természetesen beszélgettünk vele erről, a nehéz őszi szezonjáról, a felnőttcsapat BL-szerepléséről, de szóba került a debreceni futball is.

Major Sámuel debreceni nevelés, úgyhogy nem csoda, hogy ott volt a DVSC–Ferencvároson, hiszen még mindig szívügye a helyi labdarúgás.

„Természetesen én még mindig Debrecen-szurkolónak tartom magamat. Itt születtem, tíz évet fociztam itt, úgyhogy Debrecen mindig egy darab lesz a szívemben. Spontán összefutottunk Herczeg Andrással is, váltottunk pár szót, gratulált nekem, érdeklődtünk egymás egészsége felől. Ezek szerint még figyelemmel követi a pályafutásomat.”

Az NSO Tv videójában Major mesél arról, miért kapott kevesebb játéklehetőséget ezen az őszön, hogyan dolgozta fel ezt a nehéz időszakot. Szóba kerül az ifjúsági Bajnokok Ligájában szerzett sorsdöntő találata, de a felnőtt csapat történelmi BL-szereplése mellett a DVSC jelenlegi csapata is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik