Légiósok: olcsóbban kerülhet Lipcsébe Szoboszlai – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.12.14. 11:02
null
Szoboszlai lehet a 18., aki Salzburgból érkezik Lipcsébe (Fotó: Török Attila)
Azután, hogy vasárnap este Szoboszlai Dominik az osztrák tévé kamerája előtt elmondta, hogy az utolsó két meccsét játssza a héten a Red Bull Salzburgban, a német Kicker hétfői írásában már arról számolt be, biztosra vehető, hogy a 12-szeres magyar válogatott játékos a Red Bull családjában marad és a német élvonalban szereplő RB Leipzig játékosa lesz a télen, ráadásul olcsóbban, mint ahogy azt eddig sejteni lehetett.

 

A német lap úgy tudja, hogy a Bayern München is komolyan érdeklődött a 20 éves középpályás szerződtetése iránt, és beszéltek Esterházy Mátyással, Szoboszlai Dominik menedzserével, ám a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató Leipzig lesz a befutó a magyar labdarúgóért vívott harcban, aki így a 18. labdarúgó lesz, aki a Salzburgból Lipcsébe igazol.

A Kicker arról is beszámol, hogy az osztrák klubbal 2022 május végéig érvényes szerződéssel bíró Szoboszlait a német csapat az előzetesen kialkudott és szerződésben is rögzített 25 millió eurós kivásárlási ár helyett 20 millióért szerzi meg.

„A Bayern mellett a Real Madrid, a Milan és az Arsenal is komolyan érdeklődött Szoboszlai iránt, ami persze nem is csoda, ha csak az általa produkált számokat vesszük figyelembe: ebben az idényben 20 tétmeccsen 8 gólt szerzett és kiosztott 10 gólpasszt” – zárul a Kicker legutóbbi, Szoboszlairól szóló írása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik