Anglia: a Tranmere menedzsere szerint áldás, hogy Gulácsi visszatért

Vágólapra másolva!
2010.10.29. 09:46
null
Gulácsi Pétert ünnepelték a társak a hétközi kupameccs után (Fotó: Action Images)
Mint beszámoltunk róla, Gulácsi Péter nagy szerepet játszott abban, hogy a Tranmere Rovers továbbjutott az angol harmad- és negyedosztályú kluboknak kiírt Johnstone's Paint Trophyban. A menedzsere által is dicsért magyar kapus reméli, a hétvégén sem kap gólt.

„Örülök, hogy sikerült továbbjutnunk, és játszhatunk még egy meccset, de még jobban örülök annak, hogy nem kaptunk gólt. Megpróbáltunk információt gyűjteni a meccs előtt a tizenegyesrúgókról, de a legtöbb a kapus megérzésein múlik. Az ember megérzi, hogy melyik oldalra jöhet a labda, és arra vetődik. Szerencsém volt, hogy kivédtem egyet, egyet pedig fölé lőttek. Az ötből három kapott góllal már tovább lehet jutni" – mondta Gulácsi.

„Az utóbbi időben nem ment jól hazai pályán, ezen javítanunk kell. Remélem a hétvégén sem kapunk gólt, mert akkor legalább egy pontot biztosan szerzünk" – tette hozzá a magyar kapus, akit menedzsere is dicsért.

„Ha ő áll a kapuban, akkor biztosak lehetünk benne, hogy legalább egy tizenegyest kivéd. Kettőt majdnem megfogott, majd sikerült hárítania. Nem rossz, hogy közel állt hozzá, hogy hármat védjen ki az ötből. Péter olyan jó teljesítményt nyújt, mint a legutóbbi szezonban. Nagyszerűen játszik. Fantasztikus, hogy visszakerült hozzánk, sokat segített ezzel a Liverpool" – mondta Les Parry, a Tranemere Rovers menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik