NB II: U-válogatott hátvéd érkezett a Csákvárhoz

F. B.F. B.
2022.01.25. 22:34
null
Mayer János kölcsönben Csákváron folytatja (Fotó: aqvitalfc.hu)
A 18 éves védő, Mayer János a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként az NB II-es Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapatában tölti a tavaszt – számolt be róla a csákváriak honlapja.

 

Már egy ideje a Csákvárral készül, mi több, felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a 18 éves, a Puskás Akadémiánál nevelkedő Mayer János. Az elmúlt napokban sikerült is meggyőznie a csákvári szakmai stábot, hogy érdemes megadni neki a lehetőséget az NB II-es bemutatkozásra. A megállapodás megköttetett, anyaegyesülete, a Puskás Akadémia az idény végéig kölcsönadta a Csákvárnak.

Mayer János Győrből indulva végigjárta a PFLA korosztályos csapatait. Már 16 évesen bemutatkozott az NB III-ban, majd a 2020–2021-es kiírásban meghatározó játékossá nőtte ki magát a Puskás Akadémia második csapatában. A védelem közepén futballozó játékos az U17-es válogatott után az U19-es nemzeti együttes keretének is a tagja.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők: Mayer János (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Tamás Nándor (Puskás Akadémia – kölcsönbe, legutóbb Sepsi OSK – kölcsönben)
Távozók: Tányéros Ádám (Budaörs)

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek