NB II: paraguayi támadót szerződtetett a Győr

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 16:41
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a magyar felmenőkkel is rendelkező korábbi paraguayi utánpótlás-válogatott támadót, Nicolás Morínigót.

A Győr bejegyzésében így fogalmaz: „Fiatal csatárral erősödik csapatunk, a paraguayi Nicolás Morínigo – aki magyar gyökerekkel rendelkezik – érkezik a támadószekcióba. A 22 esztendős játékos, aki korábban még nem futballozott külföldön, Paraguayi Kupa-győztesként érkezik Győrbe. A közel két méter magas csatár az Olimpia Asunción csapatában nevelkedett, most a Sportivo Ameliano mezét cseréli zöld-fehérre, amelyben reményei szerint gólokkal tudja segíteni az együttest a minél jobb eredmény elérésében.”Győr bejegyzésében így fogalmaz: „Fiatal csatárral erősödik csapatunk, a paraguayi Nicolás Morínigo – aki magyar gyökerekkel rendelkezik – érkezik a támadószekcióba. A 22 esztendős játékos, aki korábban még nem futballozott külföldön, Paraguayi Kupa-győztesként érkezik Győrbe. A közel két méter magas csatár az Olimpia Asunción csapatában nevelkedett, most a Sportivo Ameliano mezét cseréli zöld-fehérre, amelyben reményei szerint gólokkal tudja segíteni az együttest a minél jobb eredmény elérésében.”

Nicolás Morínigo így nyilatkozott az ETO-nak: „Nagyon örültem a győri lehetőségnek, már az első pillanatban megtetszett a város. A csapat körül minden lehetőség adva van a profi munkához és ahhoz, hogy kihozzam magamból a maximumot. Motiváltan vágok bele a munkába, sok góllal szeretném segíteni a csapatot, reményeim szerint gyorsan fog menni a beilleszkedés és az átállás.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik