Vidi: két légiós is hazája válogatottjában szerepelhet

Vágólapra másolva!
2019.03.07. 13:41
Az előző évekhez hasonlóan ezúttal is meghívót kapott hazája válogatottjába a Mol Vidi FC két labdarúgója, Stopira és Boban Nikolov – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjének utolsó fordulóját rendezik meg 2019. március 24-én. A Zöld-foki Köztársaság jelenleg 4 ponttal a négycsapatos csoport utolsó helyén áll, azonban a harmadik (Tanzánia) és a továbbjutást jelentő második (Lesotho) helyezettnek is csupán eggyel van több pontja.

Abban az esetben, ha Stopiráék hazai pályán legyőzik a jelenleg második helyezett Lesothót, és a harmadik helyezett Tanzánia nem győzi le hazai környezetben az éllovas Ugandát, akkor második helyen jut tovább a Zöld-foki Köztársaság. Tavaly szeptemberben 1–1-es döntetlent játszottak Stopiráék Lesothóban.

Észak-Macedónia a magyar válogatotthoz hasonlóan március második felében vág neki az Eb-selejtezőknek. Március 21-én Szkopjéban Lettországot fogadják Nikolovék, majd három nappal később Ljubljanában lépnek pályára Szlovénia vendégeként. Az említett csapatokon kívül Izrael, Ausztria és Lengyelország szerepel Nikolovék Eb-selejtezős csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik