Újpest: kameruni válogatott középpályás érkezett

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.15. 15:28
null
Petrus Boumal az Újpest FC legújabb igazolása (Fotó: ujpestfc.hu)
A háromszoros kameruni válogatott Petrus Boumal a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC-nél folytatja a pályafutását – számolt be róla a lila-fehérek honlapja.


A 28 éves védekező középpályás az orosz élvonalbeli Nyizsnyij Novgorodtól érkezik az Újpesthez. Boumal korábban Törökországban, Bulgáriában és Franciaországban is légióskodott, a kameruni válogatottban legutóbb 2019-ben lépett pályára.

„Nagyon jólesett a kedves fogadtatás, és nagyon hálás vagyok a klubnak a lehetőségért, hogy ideigazolhattam. Tegnap már volt lehetőségem együtt mozogni a csapattal és találkozni az edzőkkel. Jó benyomást tettek rám, nagyon pozitív a kisugárzásuk, várom, hogy együtt dolgozhassunk. Beszélgettem néhány sráccal, nyilván első lépésben a francia anyanyelvűekkel, és jó dolgokat mondtak a klubról. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és állok elébe minden kihívásnak. A magyar liga sem teljesen ismeretlen számomra, hiszen ismerek néhány játékost is, például Loic Negót, aki korábban itt is futballozott” – nyilatkoza Boumal az aláírást követően a klub honlapján.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Petrus Boumal (kameruni, Nyizsnyij Novgorod – Oroszország), Märten Kuusk (észt, Flora Tallinn – Észtország), Kádár Tamás (Tiencsin Tigers – Kína)
Kölcsönbe érkezők: Budu Zivzivadze (grúz, Fehérvár), Vincent Onovo (nigériai, Randers – Dánia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Eckl Patrik, Ognjen Radosevics, Varga György Balázs

Kiszemeltek:
Távozók: Stieber Zoltán (MTK Budapest)
Kölcsönbe távozók: Máté Zsolt
(Tiszakécske), Junior Tallo (elefántcsontparti, Samsunspor – Törökország)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik