Robbanhat a bomba az MLSZ vezérkarában

Vágólapra másolva!
2009.12.16. 08:38
Címkék
Elnökségi ülést tart a Magyar Labdarúgó-szövetség. Ám lehet, hogy a szerdai nem a szokványos ülések egyike lesz. Egyfelől Erwin Koeman kapitány a grémium elé tárja beszámolóját, másrészt a fogadási ügyek is terítékre kerülhetnek.
A közvélemény és a sajtó is érdeklődéssel várja az elnökségi ülés végét (Fotó: Czagány Balázs - archív)
A közvélemény és a sajtó is érdeklődéssel várja az elnökségi ülés végét (Fotó: Czagány Balázs - archív)

Még az sem bizonyos, hogy Erwin Koeman beszámolóját elfogadja az elnökség. Noha nagy hirtelen, az őszi négy világbajnoki selejtező előtt az MLSZ meghosszabbította a magyar válogatott holland szövetségi kapitányának szerződését (mondván, látszanak a fejlődés jelei), egyre többen gondolják úgy: ez elhibázott, de legalábbis nagyon korai lépés volt. Főként azért, mert a megállapodás után a nemzeti csapatnak mintha megtiltották volna a támadást, és nem nyerni, hanem nem kikapni akart – ez pedig nagy különbség!

Nincs kizárva, hogy az elnökség megkérdezi, miért nem akart bátrabban futballozni a magyar csapat.

De van itt más is.

A fogadási botrány, amelyben egyre-másra jönnek a hírek.

Miközben a fogadási ügy kapcsán kissé tétovának tűnő MLSZ (több ország futballszövetsége már kikérte az ügy kulcsszereplőjétől, a bochumi ügyészségtől azokat az aktákat, amelyekben saját országuk érintettsége szerepel) elnöke időnként elmondja, nem lehet megbocsátani a vétkeseknek, és a törvény szigorával kell lesújtani a bűnösökre, addig…

A Bors című napilap kedden a Sport Plusz 1989. szeptemberi számára hivatkozik, amelyben Rózner Győző egykori sportvezető elmondta: Kisteleki István 1987-ben 170 ezer forintért vette meg akkori klubja, a Ganz-Mávag bentmaradását az NB II-ben.

Már arról is hallani, hogy puccs szerveződik az elnök ellen. Kisteleki István időnként könyörtelennek mondott munkastílusa ugyanis sokak szemét csípi, és ez a régi ügy kapaszkodó, afféle támadási felület lehet.

AZ ELNÖKSÉG TAGJAINAK VÉLEMÉNYÉT ELOLVASHATJA A SZERDAI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik