NB I: Frusztráltnak láttam a Ferencváros csatárait – Dombó Dávid

Vágólapra másolva!
2021.08.01. 09:11
Dombó Dávid nem ért egyet Peter Stögerrel. A Kisvárda kapusa szerint a Ferencváros nem becsülte le őket, sőt, Zubkovot és Bolit kifejezetten frusztráltnak látta, hogy nem tudják feltörni a védelmet. 

A legvadabb álmaikban sem gondolták a Kisvárdánál, hogy a klub századik NB I-es mérkőzését a Ferencváros legyőzésével ünnepelhetik. Legalábbis erről számolt be a 2–1-es győzelemután Dombó Dávid az NSO Tv-nek, aki nem ért egyetPeter Stöger véleményével,miszerint csapata nem vette komolyan a mérkőzést, s kissé arrogánsan játszott.

„Érdekes, én nem ezt éreztem a pályán. Zubkovon és Bolin is láttam, frusztrálja őket, hogy nem tudják feltörni a védekezésünket. Nem gondolom, hogy lebecsültek volna minket, inkább azt mondanám, tudtuk úgy semlegesíteni a játékukat, s mellette építeni a sajátunkat, amivel nem tudtak mit kezdeni. Talán ennek köszönhető, hogy megnyertük a mérkőzést.”

A Kisvárda kapusa videónkban felidézi a tizenegyest megelőző szituációt és azt is elmondja, milyen lövésre számított Ryan Mmaeétól. Emellett beszél az új edzőjükkel, Joao Janeiróval közös munkáról is.

LABDARÚGÓ NB I, 2021–2022
1. FORDULÓ
Ferencváros–Kisvárda Master Good 1–2
(0–0)
Budapest,
Groupama Aréna,6139néző.Vezette:Káprály
Gólszerző:R. Mmaee (79. – 11-esből), ill. Leoni (46.), Navrátil (64.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik