NB I: Csak néhány kontrájuk volt, ez mindent elmond – Rossi

Vágólapra másolva!
2015.07.18. 22:58
A Bp. Honvéd labdarúgócsapatát irányító Marco Rossi szerint csapata taktikailag tökéletes mérkőzést játszott a Videoton ellen az NB I első fordulójában. A kispestiek 1–0-ra legyőzték a bajnoki címvédőt.

„Nagyon elégedett vagyok a győzelemmel, taktikailag tökéletes mérkőzést játszottunk – nyilatkozta Marco Rossi a mérkőzést közvetítő M4-nek. – A játékosok mindent megvalósítottak abból, amit kértem tőlük. Igen erős csapat ellen játszottunk, amelynek azonban csak néhány kontratámadása volt, ez mindent elmond. Örülök a szurkolók visszatérésének, köszönjük nekik a biztatást.”Marco Rossi a mérkőzést közvetítő M4-nek. – A játékosok mindent megvalósítottak abból, amit kértem tőlük. Igen erős csapat ellen játszottunk, amelynek azonban csak néhány kontratámadása volt, ez mindent elmond. Örülök a szurkolók visszatérésének, köszönjük nekik a biztatást.”

„Azokkal a játékosokkal játszottunk, akik a rendelkezésünkre álltak, az előző idényben több variációs lehetősége volt a klubnak a középpályán és csatárposzton is. Még nem állt össze a csapat” – értékelt Bernard Casoni, a Videoton vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik