NB I: a másodosztályból igazolt támadót a Kisvárda

Vágólapra másolva!
2021.06.16. 17:07
null
Nagy Mihály Krisztián (fehérben) három év után távozott Ajkáról (Fotó: Pesthy Márton/Veszprém Megyei Napló)
Hivatalos honlapján jelentette be a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda, hogy szerződtette az NB II-es Ajkából érkező Nagy Mihály Krisztiánt. A 28 éves támadó az előző idényben 17 gólt szerzett, amivel második lett a másodosztály góllövőlistáján.

 

A klub honlapján található közleményből az is kiderül, hogy a Kisvárda már a télen szerette volna megszerezni a csatárt, ám akkor nem sikerült tető alá hozni az üzletet, most viszont már igen, s mint írják, „élő szerződéséből vásároltuk ki”. A vételárra ugyanakkor nem tér ki a közlemény, ahogy arra sem, hogy hány évre érvényes szerződést kötöttek a felek.

„Nagyon szerettem volna NB I-ben játszani, mert úgy érzem, jól sikerült az előző szezonom – idézi Nagy Mihály Krisztiánt a kisvardafc.hu. – Nagyon örültem a Kisvárda megkeresésének, nem is gondolkodtam sokáig, hogy elfogadjam az ajánlatot. Már télen is nagyon szívesen jöttem volna, de akkor még nem nyílott rá lehetőség. Amilyen biztatóan indult, alakulhatott volna sikeresebben a karrierem, de mostanra letisztult a gondolkodásom, és tudom, mit kell annak érdekében tennem, hogy stabil NB I-es játékos váljon belőlem. Talán még nem későn...”

Nagy Mihály Krisztián a kispesti Magyar Futball Akadémián nevelkedett – 2012 augusztusában egy mérkőzésen pályára lépett az NB I-ben a Honvéd színeiben –, s megfordult Kazincbarcikán, Kozármislenyben és Szentlőrincen is, mielőtt 2018-ban Ajkára került volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik