NB I: a HLSZ-nél Gazdag Dániel az idény mezőnyjátékosa

I. SZ., MTII. SZ., MTI
Vágólapra másolva!
2021.05.25. 21:19
null
Gazdag Dániel lett a legjobb NB I-es mezőnyjátékos a HLSZ-nél (Fotó: Tumbász Hédi)
A legutóbbi idényt a Budapest Honvédnál töltő, már az amerikai Philadelphia Uniont erősítő Gazdag Dánielt választották meg az NB I legjobb mezőnyjátékosának a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán.

 

A legjobb kapus a Ferencváros játékosa, Dibusz Dénes lett, míg a legjobb külföldön futballozó játékosnak Szalai Attilát, a török Fenerbahce védőjét választották.

Schön Szabolcs (MTK) a legjobb 21 éven aluli játékos, Bognár György (Paks) a legjobb edző, míg Priskin Tamás (ETO FC Győr) a legjobb, NB II-ben futballozó labdarúgó lett.

A nőknél Erős Evelint (Kelen SC) választották a legjobb kapusnak, Fenyvesi Evelint (FTC) pedig a legjobb mezőnyjátékosnak.

Az NB I álomcsapatába hat játékos került a címvédő Ferencvárosból, a fehérváriakat és a paksiakat ketten-ketten képviselik, illetve nem hiányozhat a középpályáról a kispesti Gazdag sem.

A 2020–2021-ES NB I-ES IDÉNY ÁLOMCSAPATA A HLSZ-NÉL
Dibusz Dénes (FTC) – Miha Blazic (FTC), Stopira (Fehérvár), Bolla Bendegúz (Fehérvár), Botka Endre (FTC) – Gazdag Dániel (Bp. Honvéd), Bognár István (Paks), Aissa Laidouni (FTC) – Hahn János (Paks), Tokmac Nguen (FTC), Myrto Uzuni (FTC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik