Nemzetisport.hu 2012.08.27 14:30 Frissítve: 2015.01.16 02:12

Milan Perics érkezett a Fradihoz - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a Videoton szerb támadóját, Milan Pericset.

Perics egy évig a Fradi játékosa lesz

„A mai nap folyamán megszületett a megállapodás, így eldőlt, hogy Milan Perics a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A 26 éves szerb csatár a 2012–2013-as szezonra érkezik kölcsönbe a Videotontól” – olvasható a fradi.hu-n.

(A Ferencváros honlapjáról azóta rejtélyes módon eltűnt a Perics szerződtetéséről szóló hír. Hogy miért? Azt egyelőre nem lehet tudni.)

A játékos nyilván a Fradi csatárgondjainak enyhítésére érkezett, a zöld-fehérek ugyan 4–1-re legyőzték a Lombardot a bajnokságban, ezen kívül azonban mindössze két gólt szereztek a maradék négy mérkőzésen. A hétvégén mezőnyben már jól teljesítettek a Honvéd elleni vereség alkalmával, de eredménytelenek maradtak.

A Nemzeti Sport Online hetekkel ezelőtt elsőként megírta, hogy a Ferencváros szeretné szerződtetni Pericset, sőt később arról is hírt adtunk, hogy a támadó megjelent az Üllői úton. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezt egy közösségi oldalon nemrég cáfolta. Végül mégis szerződtették Pericset…

Mint ismeretes, Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért távozni szeretett volna, a kérők között pedig ott volt a Ferencváros is, amely ma megszerezte a játékost.

Perics pályafutása során a Mladoszt Lucsani, a Tavrija Szimferopol, a Hajduk Kula, a Partizan Beograd, Jagodina (kölcsön), Nafta Lendava (kölcsön), Mladi Radnik, Metalac G.M. (kölcsön) játékosa is volt, ezután került Kaposvárra. 

A két klub megállapodásáról szóló hír először a fehérváriak klubhonlapján, a vidi.hu-n jelent meg, amely nem sokkal később a fradi.hu-n is olvashatóvá vált.

A fradi.hu-n esti cikke

 

2023.12.04 22:31:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nem kérdés, az elvakult futballőrület éppoly veszélyes, mint a közéleti sértettségtől vezérelt, zsigeri futballgyűlölet. Furcsán hangzik esetleg, de a magyar válogatott kínálta közös élmény attól egyedülálló, hogy még a politikai harcok ellenében is képes egységet teremteni, különbözőségeket feledtetni, a szétszabdalt társadalomnak szívmelengető összetartozás-érzést nyújtani.

2023.12.03 23:56:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az Újpest ellen is csak honfitársaink léptek pályára.

2023.12.03 16:31:16

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Már szerdán javíthatja újabb botlását a Ferencváros, hiszen Mezőkövesden újra összecsapnak a felek.

2023.12.03 12:12:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Mim Gergely duplázott, a ZTE a második félidőben nagy csapást mért a DVTK-ra.

2023.12.03 12:12:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az újpestiek nagyon gyorsan válaszoltak a Paks első találatára, de a folytatásban nem bírták a tempót.