Nemzetisport.hu 2012.08.27 14:30 Frissítve: 2015.01.16 02:12

Milan Perics érkezett a Fradihoz - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a Videoton szerb támadóját, Milan Pericset.

Perics egy évig a Fradi játékosa lesz

„A mai nap folyamán megszületett a megállapodás, így eldőlt, hogy Milan Perics a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A 26 éves szerb csatár a 2012–2013-as szezonra érkezik kölcsönbe a Videotontól” – olvasható a fradi.hu-n.

(A Ferencváros honlapjáról azóta rejtélyes módon eltűnt a Perics szerződtetéséről szóló hír. Hogy miért? Azt egyelőre nem lehet tudni.)

A játékos nyilván a Fradi csatárgondjainak enyhítésére érkezett, a zöld-fehérek ugyan 4–1-re legyőzték a Lombardot a bajnokságban, ezen kívül azonban mindössze két gólt szereztek a maradék négy mérkőzésen. A hétvégén mezőnyben már jól teljesítettek a Honvéd elleni vereség alkalmával, de eredménytelenek maradtak.

A Nemzeti Sport Online hetekkel ezelőtt elsőként megírta, hogy a Ferencváros szeretné szerződtetni Pericset, sőt később arról is hírt adtunk, hogy a támadó megjelent az Üllői úton. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezt egy közösségi oldalon nemrég cáfolta. Végül mégis szerződtették Pericset…

Mint ismeretes, Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért távozni szeretett volna, a kérők között pedig ott volt a Ferencváros is, amely ma megszerezte a játékost.

Perics pályafutása során a Mladoszt Lucsani, a Tavrija Szimferopol, a Hajduk Kula, a Partizan Beograd, Jagodina (kölcsön), Nafta Lendava (kölcsön), Mladi Radnik, Metalac G.M. (kölcsön) játékosa is volt, ezután került Kaposvárra. 

A két klub megállapodásáról szóló hír először a fehérváriak klubhonlapján, a vidi.hu-n jelent meg, amely nem sokkal később a fradi.hu-n is olvashatóvá vált.

A fradi.hu-n esti cikke

 

2023.02.05 22:44:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nem találni egyetlen magyar fiatalt, aki legalább ilyen szinten tudna futballozni?!

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A furcsa gólok derbijén a hazaiak játszottak jobban, megérdemelten nyertek, de két támadójuk is megsérült.

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A második félidőt végigtámadta a Zalaegerszeg, de nem tudta bevenni a Kövesd kapuját.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.