Milan Perics érkezett a Fradihoz - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.08.27. 14:30
null
Perics egy évig a Fradi játékosa lesz
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a Videoton szerb támadóját, Milan Pericset.

„A mai nap folyamán megszületett a megállapodás, így eldőlt, hogy Milan Perics a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A 26 éves szerb csatár a 2012–2013-as szezonra érkezik kölcsönbe a Videotontól” – olvasható a fradi.hu-n.

(A Ferencváros honlapjáról azóta rejtélyes módon eltűnt a Perics szerződtetéséről szóló hír. Hogy miért? Azt egyelőre nem lehet tudni.)

A játékos nyilván a Fradi csatárgondjainak enyhítésére érkezett, a zöld-fehérek ugyan 4–1-re legyőzték a Lombardot a bajnokságban, ezen kívül azonban mindössze két gólt szereztek a maradék négy mérkőzésen. A hétvégén mezőnyben már jól teljesítettek a Honvéd elleni vereség alkalmával, de eredménytelenek maradtak.

A Nemzeti Sport Online hetekkel ezelőtt elsőként megírta, hogy a Ferencváros szeretné szerződtetni Pericset, sőt később arról is hírt adtunk, hogy a támadó megjelent az Üllői úton. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezt egy közösségi oldalon nemrég cáfolta. Végül mégis szerződtették Pericset…

Mint ismeretes, Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért távozni szeretett volna, a kérők között pedig ott volt a Ferencváros is, amely ma megszerezte a játékost.

Perics pályafutása során a Mladoszt Lucsani, a Tavrija Szimferopol, a Hajduk Kula, a Partizan Beograd, Jagodina (kölcsön), Nafta Lendava (kölcsön), Mladi Radnik, Metalac G.M. (kölcsön) játékosa is volt, ezután került Kaposvárra.

A két klub megállapodásáról szóló hír először a fehérváriak klubhonlapján, a vidi.hu-n jelent meg, amely nem sokkal később a fradi.hu-n is olvashatóvá vált.

A fradi.hu-n esti cikke
A fradi.hu-n esti cikke

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik