Videoton: Milan Pericset szerződtetné a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2012.08.12. 11:21
Címkék
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencváros szívesen szerződtetné a Videoton csatárát, Milan Pericset. A támadó ügyében a jövő héten várható egyeztetés.

Mint ismeretes, Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is.

A csatár menedzsere, Filipovics Vladan nem kívánta kommentálni a zöld-fehérek érdeklődését, de nem zárta ki, hogy a szerb labdarúgó valóban távozni fog a fehérváriaktól.

„A jövő héten várható ügyében egyeztetés a Videotonnal. Először is azt kell tisztázni, hogy mik a klub szándékai, hajlandóak-e elengedni Pericset, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Voltak Magyarországról megkeresések, de csapatnevet nem szeretnék említeni. Ha a Ferencvárost valóban érdekli Perics, akkor azt nem tartanám rossz lehetőségnek, de először a Videotonnal kell tárgyalnunk″ – fogalmazott a menedzser.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik