K. B. 2021.06.11 12:25

NB I: a Kisvárda az albán élvonalból igazolt

Az albán első osztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényében remekül teljesítő Jasir Asanival erősödik az NB I-ben szereplő Kisvárda csapata – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Jasir Asani a Kisvárdába igazol (Fotó: kisvardafc.hu)

 

A 26 éves északmacedón szélső 2017 óta volt az albán FK Partizani játékosa, a legutóbbi idénye sikerült a legjobban, amelyben 30 mérkőzésen szerepelt, és ezeken az összecsapásokon kilenc gólig és nyolc gólpasszig jutott. Korábban két északmacedón klubban is megfordult: karrierjét a Vardar Szkopjéban kezdte, majd játszott a Pobedában is, a Partizani pedig 2020-ban kölcsönadta a svéd élvonalban szereplő AIK Solnának.

„Nagyon örülök, hogy Kisvárdán folytathatom a pályafutásomat, úgy érzem, ez előrelépést jelent a karrieremben ­– mondta a szerződés aláírását követően Jasir Asani a kisvardafc.hu-nak. – Jó idényt zártam, tudom, az új csapatom is, de innentől kezdve száz százalékig azon leszek, hogy felülmúljam az eddigi produkciómat, ezáltal a csapat is még jobb eredményt érjen el a bajnokságban, mint legutóbb.”

Asani négyszer szerepelt az északmacedón U21-es válogatottban, s albán származásúként egyszer Albánia U21-es csapatában is lehetőséghez jutott. 

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.

2021.09.25 20:39:20

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szinte minden az Újpest ellen szól tehát, mégsem javasoljuk, hogy mindenki feltegye a házát a Fradi győzelmére.