N-P. T. 2020.04.27 06:47 Frissítve: 2020.04.27 18:49

Labdarúgás: Itthon bizonyíthatnám, hogy Klopp nem tévedett – Bajner

Megjárta a Borussia Dortmundot és az angol másodosztályt is, fiatalon tett nyilatkozatai miatt felkapta az internet népe, másfél éve azonban nem sokat hallani Bajner Bálintról. A 29 éves csatárnak azóta csapata sincs, legutóbb a Dortmund második gárdájában játszott. Jelenleg Budapesten él, otthonából beszélt Skype-on keresztül az NSO Tv-nek az elmúlt másfél évéről, jövőbeli terveiről, az NB I-ről, illetve dortmundi időszakáról és a fiatalon tett nyilatkozatairól is.

 

 
No party – Malonyai Péter jegyzete

Bár másfél éve nincs csapata, folyamatos edzésével igen jó formában tartja magát. Első videónkban Bajner Bálint nemcsak erről beszél, hanem szóba kerül az is, miért nem lett a Ricardo Moniz irányította holland Excelsior, a cseh élvonalbeli Príbram vagy egy dél-afrikai klub játékosa. Jövőjéről szót ejtve pedig elárulja, miért gondolja úgy, hogy akár az NB I-be is hazatérne, ráadásul a válogatottságról sem mondott még le.

Második videónkban Bajner a múltját eleveníti fel: meggondolatlan nyilatkozatait, illetve dortmundi időszakát. Megtudjuk, kivel tartja még a kapcsolatot a Bajnokok Ligája-döntős csapatból, szerinte miben hasonlít egymásra Jürgen Klopp és Dárdai Pál, ahogy azt is, miért nem hagyta a magyar csatárt levegőhöz jutni a világ egyik legjobb támadója, Robert Lewandowski.

 

2022.01.20 16:07:35

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Az InStat Sport összevetette a hazai bajnokság statisztikai mutatóit Európa élvonalával.

2022.01.19 16:14:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem ment a magyar bajnoknak Dunaszerdahelyen, kettő nullára nyertek Joao Janeiro legényei.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.