Labdarúgás: Itthon bizonyíthatnám, hogy Klopp nem tévedett – Bajner

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.04.27. 06:47
Megjárta a Borussia Dortmundot és az angol másodosztályt is, fiatalon tett nyilatkozatai miatt felkapta az internet népe, másfél éve azonban nem sokat hallani Bajner Bálintról. A 29 éves csatárnak azóta csapata sincs, legutóbb a Dortmund második gárdájában játszott. Jelenleg Budapesten él, otthonából beszélt Skype-on keresztül az NSO Tv-nek az elmúlt másfél évéről, jövőbeli terveiről, az NB I-ről, illetve dortmundi időszakáról és a fiatalon tett nyilatkozatairól is.

Bár másfél éve nincs csapata, folyamatos edzésével igen jó formában tartja magát. Első videónkban Bajner Bálint nemcsak erről beszél, hanem szóba kerül az is, miért nem lett a Ricardo Moniz irányította holland Excelsior, a cseh élvonalbeli Príbram vagy egy dél-afrikai klub játékosa. Jövőjéről szót ejtve pedig elárulja, miért gondolja úgy, hogy akár az NB I-be is hazatérne, ráadásul a válogatottságról sem mondott még le.

Második videónkban Bajner a múltját eleveníti fel: meggondolatlan nyilatkozatait, illetve dortmundi időszakát. Megtudjuk, kivel tartja még a kapcsolatot a Bajnokok Ligája-döntős csapatból, szerinte miben hasonlít egymásra Jürgen Klopp és Dárdai Pál, ahogy azt is, miért nem hagyta a magyar csatárt levegőhöz jutni a világ egyik legjobb támadója, Robert Lewandowski.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik