Kieső helyen az Újpest, edzőváltás Kispesten; Háfra Noémi: „Elfáradtam, kiégtem…”

Vágólapra másolva!
2022.10.24. 23:16
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Formabontó módon két hétfői meccsel zárult az NB I-es forduló. Mezőkövesdi vereségével kieső helyre sodródott az Újpest, míg a Kisvárda Debrecenben fordított, és visszazárkózott a dobogóra. Eközben Kispesten két győztes meccs után kirúgták Tam Courts vezetőedzőt, akinek a már napokkal ezelőtt meglebegtetett horvát Dean Klafuric lett az utódja.
Formabontó módon két hétfői meccsel zárult az NB I-es forduló.
Mezőkövesdi vereségével kieső helyre sodródott az Újpest, míg a Kisvárda Debrecenben fordított, és visszazárkózott a dobogóra. Eközben Kispesten két győztes meccs után kirúgták Tam Courts vezetőedzőt, akinek a már napokkal ezelőtt meglebegtetett horvát Dean Klafuric lett az utódja.

Marquinhos már továbbjutóként akar Trabzonba utazni. A sorsdöntő csütörtöki Európa-liga-csoportmeccsre készülő Ferencváros brazil támadója nyugodtan várja a Monacót, és biztos benne, hogy csütörtökön eldőlnek a fontos kérdések – Borbola Bence interjúja.

Háfra Noémi üstökösként tűnt fel, ez ideig mégsem futotta be a tőle remélt pályát. A Győr átlövője, aki a dán Odensénél kölcsönben tölti az idényt, súlyos sérülése miatt lemarad a kézilabda Eb-ről, Nedelykov Tamásnak viszont őszintén beszélt azokról a lelki problémákról, amelyekkel meg kell küzdenie ahhoz, hogy a junior-vb egykori MVP-jéből felnőttként is világklasszis válhasson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik