Győri ETO: meghosszabbították az együttműködést az Audival

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 12:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos honlapján közölte: 2017-ig szerződést hosszabbított a klub támogatójával, az Audival. A 2011 óta tartó együttműködést az előttünk álló három évben is folytatják.

„Köszönjük a bizalmat, és az ezzel járó pénzügyi támogatást, ami további lendületet ad számunkra – emelte ki Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke. – Az Audi Hungaria partnereként egyre magasabb célokat tűzhetünk ki magunk elé, és kiemelkedő eredményeket célozhatunk meg. Az együttműködésünk folytatása fontos elismerése a klubunknak, és erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlás-nevelésünk számára is.”Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke. – Az Audi Hungaria partnereként egyre magasabb célokat tűzhetünk ki magunk elé, és kiemelkedő eredményeket célozhatunk meg. Az együttműködésünk folytatása fontos elismerése a klubunknak, és erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlás-nevelésünk számára is.”

Társadalmi felelősségvállalása jegyében az Audi Hungaria, a régió legnagyobb munkáltatójaként különösen nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre. Ennek szellemében a szponzori összeg jelentős része a Győri ETO FC utánpótlásprogramjába folyik, amely a fiatal tehetségek optimális edzésfeltételeinek megteremtéséhez járul hozzá – írja az eto.hu.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik