Győr: gálával emlékeznek Fehér Miklósra

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2023.12.15. 16:18
Nagyszabású gálává alakítva rendezik meg több év szünet után a Fehér Miklós-emléktornát december 17-én, az Audi Arénában. A négy csapat részvételével megtartandó eseményen a legendás győri játékos kortársai közül szinte mindenki részt vesz, igazi futballünnep, méltó emlékezés várja a szurkolókat.

 

Az ETO FC Győr és az önkormányzat szervezésében, id. Fehér Miklós engedélyével és támogatásával valósulhat meg ismét az ETO egykori legendás játékosának, Fehér Miklósnak az emléktornája, amellyel a 2004. január 25-én tragikus hirtelenséggel elhunyt, az akkor a portugál Benficában futballozó 25-szörös válogatott labdarúgó emléke előtt tisztelegnek a szervezők, a labdarúgók és a szurkolók is.

Puska Péter egykori labdarúgó, az esemény egyik szervezője elmondta, az elmúlt évtizedek legendás játékosai közül mindenki első szóra igent mondott a felkérésre, ami szintén azt mutatja, hogy Fehér Miklóst mennyire tisztelték és szerették a sporttársai.

Akik négy csapatban – ETO-öregfiúk, Fehér Miklós barátai, Fehér Miklós válogatottbeli csapattársai, NB I All Star-válogatott – lépnek majd pályára, de több olyan egykori játékos is jelezte részvételi szándékát, aki kora vagy egészségi állapota miatt már csak a VIP-szektorban tud helyet foglalni, de mindenképp szeretne jelen lenni a gálán.

A gálát tehát december 17-én, 11 órától rendezik meg az Audi Arénában, ahová jegyváltás nem szükséges, a rendezvény ingyenesen látogatható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik