P. K.
2023.06.05 12:08 Frissítve: 2023.06.14 09:59

FTC: újra tárgyalnak a vb-n is szereplő középpályással – NS-infó

Télen a nemzetközi sajtóban már szóba került, hogy a Ferencváros Aissa Laidouni válogatott csapattársával, Mohamed Ali Ben Romdannal pótolhatja a Berlinbe szerződött tunéziait, és a Nemzeti Sport úgy értesült, a vb-n is szerepelt középpályás ügyében újrakezdődtek az egyeztetések.

A Ferencváros kiszemeltje, Romdan (15) játszott a tavalyi világbajnokságon is (Fotó: AFP)

 

Egy tunéziai újságíró, Montasszar Jahjaui arról posztolt a Twitteren, hogy a Ferencváros megállapodott a 25-szörös tunéziai válogatott középpályással, Mohamed Ali Ben Romdannal, aki a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

 

 

A Nemzeti Sport ellenben úgy értesült  – az ulloi129.hu szurkolói portálhoz hasonlóan –, hogy a tárgyalások valóban újrakezdődtek a 23 éves játékos ügyében, de megállapodás továbbra sem született. Télen az FTC nem tudott megállapodni Romdan klubjával, a tunéziai Espérancéval, de azóta a játékosnak lejárt a szerződése, így most már szabadon igazolható, így csak vele, illetve képviselőivel kell egyeztetni.

Romdan a klubjában 34 tétmeccsen 13 gólt szerzett és egy gólpasszt ért el a most befejeződött idényben, más csapatban eddig még nem játszott, az Esperancéban nevelkedett. A tunéziai válogatottban szerepelt a tavalyi világbajnokságon, egy meccsen játszott Katarban, kezdőként a 74. percig volt pályán a franciák elleni meccsen, amelyet 1–0-ra megnyert Tunézia.

Romdan lehetséges érkezésével kapcsolatban kerestük a Ferencvárost, de a klub sajtóban megjelent pletykákkal nem foglalkozik, amint hivatalossá válik egy átigazolása, azt a klub hivatalos kommunikációs felületén, a fradi.hu-n teszi közzé.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Baráth Péter (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Varga Barnabás (Paksi FC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Stjepan Loncar (bosnyák, KV Kortrijk – Belgium)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Berényi Erik, Gágyor Domán Szilárd
Kiszemeltek (sajtóhírek alapján): Mohammed Abu Fani (izraeli, Maccabi Haifa – Izrael), Daler Kuzjajev (orosz, Zenit – Oroszország), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad – Bulgária), Alekszandar Pesics (szerb, Crvena zvezda – Szerbia), Mohamed Ali Ben Romdan (tunéziai, Espérance – Tunézia), Carlos Strandberg (svéd-mozambiki, Asz-Szajlija SC – Katar), Arszen Zaharjan (orosz, Dinamo Moszkva – Oroszország)
Távozók: Adnan Kovacevic (bosnyák)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mehdi Boudjemaa (francia-algériai, Hatayspor – Törökország), Ángelo Sagal (chilei, Gaziantep FK – Törökország)?
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bogdán Ádám (lejár a szerződése), Vécsei Bálint (lejár a szerződése)
Kölcsön után végleg távozhatnak:
Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország), Zsejko Gavrics (szerb, DAC 1904 – Szlovákia), Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Iyinbor Patrick (Vasas), Katona Bálint (Kecskeméti TE), Katona Máté (Kecskeméti TE), Szánthó Regő (DAC 1904 – Szlovákia), Varga Ádám (Kecskeméti TE)

Az FTC II keretéhez tartozó és az NB II-es partnercsapatnak, a Soroksárnak kölcsönadott labdarúgók nem szerepelnek a felsorolásban.  

 

 

2023.10.02 21:54:26

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Igen, tényleg érdemes lenne elemezni, hogy az elmúlt öt évben a jelenleg a magyar futballban domináló Ferencváros hogyan távolodhatott el ennyire a vele akkor még legalább azonos szinten lévő Viditől, és mi talán adhatunk is rá válaszokat, de most Fehérváron is csak egyetlen kívánság fogalmazódhat meg, hogy Sóstó felett újra ragyogjon fel az ég.

2023.10.01 10:12:52

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sőt a kecskemétiek sorozatban a negyedik bajnokijukat bukták el, sovány vigasz, hogy most legalább szereztek egy gólt.

2023.09.30 23:38:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen lépéssel szereztek akkora előnyt, hogy csak gól lehetett a vége.

2023.09.30 14:44:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Lagatort már a 13. percben kiállították, Megyeri hiába védett nagyokat, zsinórban harmadszor is kikapott a Loki.

Ajánló beállításra vár