Nemzetisport.hu 2011.06.23 09:12 Frissítve: 2015.01.09 02:14

FTC: Prukner javasolja Baltes szerződtetését, megjött Morales

A Ferencváros labdarúgócsapatában felkészülési mérkőzésen tegnap mutatkozott be a holland Excelsiortól érkező Benjamin Baltes – a német próbajátékos meggyőzte Prukner László szakmai igazgatót.

 

Az FC Timisoara elleni tegnapi, 2–1-re megnyert felkészülési meccsen az új szerzemény, Oláh Lóránt góljával már az ötödik percben vezetett a Fradi, Benjamin Baltes gólpassza után – Prukner László a meccs után úgy vélekedett, javaslatot tesz a védőként és középpályásként is használható, lendületes német játékos megvételére.

„Szükségünk lenne gyors futballistákra" – magyarázta a szakember a Hollandiában is profiskodó légiósról.

„Sokan hiányoztak – mondta a csapatot sújtó gondokról a meccs után Prukner László. – Hetek óta nincs velünk a sérült Pölöskey Péter, Rósa Dénes és Tóth Bence, Lisztes Krisztián pedig a héten sérült meg a combján, akárcsak Alekszandar Jovanovics. A brazil Felipe Félixnek a térde fáj, a Temesvár ellen Benjamin Baltest rúgták fejbe, s bár vérzett, vissza tudott állni. Oláh Lóránton látszik, hogy nincs tökéletes fizikai állapotban, amúgy is nagyon vegyes erőben vannak a játékosok, szóval, van gondunk elég.”

Csütörtökre várják a brazil Somaliát, az argentin Héctor Morales befutott, de mivel neki még nincs aláírt szerződése, nem lehetett benevezni az El-be – igaz, van lehetőség cserére, így nem zárható ki, hogy a középpályás ott lehet a jövő heti kupameccsen.

2022.01.28 22:06:56

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Ez azt mutatja, hogy a topligákkal szemben nálunk sokkal több az esetlegesség. A gólok jelentős része nem úgy születik, hogy az egyik csapat ráerőlteti az akaratát a másikra, játékban a másik fölé nő és ennek köszönhetően talál be, hanem annak, hogy egy adott szituációt, szabadrúgást, szögletet jobban old meg.

2022.01.27 22:42:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Felemás érzése volt az embernek.

2022.01.27 17:57:37

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem remekelt a bajnok, Besic piros lapot kapott az első félidőben, Joao Nunes fejes gólja döntött.