FTC: Prukner javasolja Baltes szerződtetését, megjött Morales

Vágólapra másolva!
2011.06.23. 09:12
Címkék
A Ferencváros labdarúgócsapatában felkészülési mérkőzésen tegnap mutatkozott be a holland Excelsiortól érkező Benjamin Baltes – a német próbajátékos meggyőzte Prukner László szakmai igazgatót.

Az FC Timisoara elleni tegnapi, 2–1-re megnyert felkészülési meccsen az új szerzemény, Oláh Lóránt góljával már az ötödik percben vezetett a Fradi, Benjamin Baltes gólpassza után – Prukner László a meccs után úgy vélekedett, javaslatot tesz a védőként és középpályásként is használható, lendületes német játékos megvételére.Az FC Timisoara elleni tegnapi, 2–1-re megnyert felkészülési meccsen az új szerzemény, Oláh Lóránt góljával már az ötödik percben vezetett a Fradi, Benjamin Baltes gólpassza után – Prukner László a meccs után úgy vélekedett, javaslatot tesz a védőként és középpályásként is használható, lendületes német játékos megvételére.

„Szükségünk lenne gyors futballistákra" – magyarázta a szakember a Hollandiában is profiskodó légiósról.

„Sokan hiányoztak – mondta a csapatot sújtó gondokról a meccs után Prukner László. – Hetek óta nincs velünk a sérült Pölöskey Péter, Rósa Dénes és Tóth Bence, Lisztes Krisztián pedig a héten sérült meg a combján, akárcsak Alekszandar Jovanovics. A brazil Felipe Félixnek a térde fáj, a Temesvár ellen Benjamin Baltest rúgták fejbe, s bár vérzett, vissza tudott állni. Oláh Lóránton látszik, hogy nincs tökéletes fizikai állapotban, amúgy is nagyon vegyes erőben vannak a játékosok, szóval, van gondunk elég.”

Csütörtökre várják a brazil Somaliát, az argentin Héctor Morales befutott, de mivel neki még nincs aláírt szerződése, nem lehetett benevezni az El-be – igaz, van lehetőség cserére, így nem zárható ki, hogy a középpályás ott lehet a jövő heti kupameccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik