Az újak repítették az FTC-t

Vágólapra másolva!
2011.06.22. 18:25
null
Oláh Lóránt hamar betalált (fotó: NSO-archív)
Címkék
Második felkészülési mérkőzését is 2–1-re nyerte meg a Ferencváros, a Dunaszerdahely után a Temesvárt győzte le. A tiszaújvárosi mérkőzésen Oláh Lóránt és Alison talált be, Axente csak szépíteni tudott. A Debrecen és a Kecskemét nem bírt egymással, a Paks is döntetlent játszott a Rózsaheggyel.

Prukner László vezetőedző három olyan játékost is a kezdőbe nevezett, akik az előző idényben nem voltak ott a csapat keretében: a holland Ottent, a német Baltest és a Kaposvárról érkező Oláh Lórántot.

Baltes és Oláh összjátékából szerzett vezetést a magyar csapat, a német védő hosszú átadása után a támadó vette be a temesváriak hálóját. A tiszaújvárosi mérkőzésen a román bajnokság második helyezettje elsősorban távoli lövésekkel próbált veszélyeztetni, de nem járt sikerrel.

Szünet után egy másik új játékos, a brazil Alison is eredményes volt, a támadó a 61. percben talált be. Bár Chitu passza után Axente a 78. percben szépített, az egyenlítésre már nem maradt ereje a Temesvárnak.

A Paks a szlovákiai Ruzomberok együttesével csapott össze, és hamar hátrányba került: a kilencedik percben a Ruzomberok támadója, Krbecek volt eredményes.

A szünetre egygólos szlovákiai előnnyel vonultak a csapatok, ám a második játékrész első percében az előrehúzódó paksi védő, Gévay Zsolt egyenlített. A végeredmény 1–1 lett.

A Debrecen–Kecskemét mérkőzésen az első félidő eseménytelenül telt el, a nagy meleg rányomta bélyegét a mérkőzésre.

Szünet után feljavult a Debrecen, voltak helyzetei, eljutott egy érvénytelenített gólig is, míg a Kecskemét főleg pontrúgásokból veszélyeztetett.

A holland próbajátékos, Adnan Alisic is lehetőséget kapott, és a tudósítás szerint harcosan futballozott.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros–FC Timisoara 2–1 (1–0)
Tiszaújváros
FTC: Ranilovic – Baltes, Balog, Otten, Grúz - Maróti, Andrezinho, Józsi, Junior – Oláh, Abdi.
Csereként beállt: Jovanovics, Vattai, Sváb, Vass, Alison, Fülöp, Csizmadia, Rodenbücher
TEMESVÁR: Lepmets - Scutari, Ghoinea, Luchin, Sepsi - Curtean, Poparadu, Tames, Rocha - Goga, Nikolic.
Csereként beállt: Mera, Matei, Patras, Axente, Zagrean, Popovici, Sandu, Chitu, Ganea
Gólszerző: Oláh (4.), Alison (61.), ill. Axente (78.)

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Paks–MFK Ruzomberok 1–1 (0–1)
Bük
PAKS: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Gévay, Csehi (Báló) - Bartha (Haraszti), Sifter (Szabó J.), Magasföldi, Vayer (Heffler N.) – Böde (Nagy I.), Kiss T. (Hrepka)
RUZOMBEROK: Hrdlicka - P. Maslo, Práznovsky, Sivicevic, Gallo - Kotora, Drzik (Kovac), Bielák, Chovanec (Lovas) – Dubek (Pekár) – Krbecek (Timm)
Gólszerző: Gévay (46.), ill. Krbecek (9.)

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Debrecen–Kecskemét 0–0
Debrecen, zárt kapuk mögött. Vezette: Pukás.

DVSC I. félidő: Malinauskas – Bernáth (Nagy Z. 12.), Simac, Mészáros, Nikolov – Ramos – Dombi, Alisic, Szakály, Illés – Salami.

DVSC II. félidő: Verpecz – Nagy Z. (Bódi 65.), Máté, Mardare, Korhut – Rezes, Varga J., Spitzmüller, Ferenczi – Kulcsár, Szilágyi

KTE: Németh (Ribánszki 46.) – Koszó (Urbán 60.), Gyagya (Radanovics 46.), Balogh (Milenkovics 60.), Mohl (Farkas 60.) – Bori (Gyurcsó 60.), Csukics (Youssuf 60.), Sztokics (Bertus 46.), Ebala (Szavics 60.), Sadjo (Dosso 46.) – Simon (Felix 46.)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NK Osijek (horvát) – PMFC 3–1 (2-0)
Eszék (Horvátország), 250 néző.
PMFC: 1. félidő: Sólyom – Nagy J., Lantos, Jelics, Hodzurda – Vujics, Davidov, Pintér A., Tóth Z. – Horváth Zs., Frőhlich.
2. félidő: Sólyom (Héger, 70. p.) – Nagy J., Petrók, Todorovics, Törtei – Wittrédi, Szcsepanovics, Pintér A. (Schultz, 61. p.), Tóth Z. (Kveskveskiri (61. p.) – Vujics, Nagy O.
G.: Barcic, Prijic, Ljuboljevic, Tóth Z.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC Nitra – Vasas-HÍD 0–2 (0–1)
Vága, 300 néző
Vezette: Kotora
Vasas-HÍD: Ilizi - Boukar, Mileusnic, Gáspár (Radványi, 46.), Katona (Polényi, 46.) – Kulcsár (Ponczók, 60.), Bakos, Kovács G. (Arsic, 60.), Jokic (Ferkó Cs. 60.) – Ferenczi (Beliczky, 60.), Simic (Mundi, 60.)
Góllövők: Simic (15.), Beliczky (78.)

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik