FTC: profi szerződést kötöttek két ifjú labdarúgóval

Vágólapra másolva!
2018.07.13. 17:56
Két fiatal labdarúgó, Pintér Dániel és Iyinbor Patrick profi szerződést kötött a Ferencvárossal – írja péntek délutáni hírében a hivatalos klubhonlap, a fradi.hu.

Pintér Dániel 2002. május 22-én született, Hódmezővásárhelyen kezdte az ifistaéveit, és 2015-ben került a Ferencváros kötelékébe.Pintér Dániel 2002. május 22-én született, Hódmezővásárhelyen kezdte az ifistaéveit, és 2015-ben került a Ferencváros kötelékébe.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a szerződésemet a Ferencvárossal, Magyarország legjobb csapatával. A gyorsaságom és az egy az egy elleni játékom a fő erényem, a jobb és a bal szélen, valamint centerben is tudok játszani. Az U17-eseknél kezdem a következő szezont, utána meglátjuk, felkerülök-e az U19-esek közé” – idézi a klubhonlap Pintért.

Iyinbor Patrick 2002. január 7-én született, az Újpest, majd a Testvériség SE után 2014-ben igazolt a Fradiba. Belső védő, egyelőre az U19-es együttest fogja erősíteni.

„Már kiskoromban az volt az álmom, hogy minél hamarabb aláírjam az első profi szerződésemet. Az, hogy ez a Ferencvárosban sikerült, nagy öröm. Bármit megteszek, hogy a felnőttcsapatban minél előbb bemutatkozhassak. Magabiztos vagyok hátul, erős a fejjátékom és a sebességem is megvan” – mondta Iyinbor Patrick.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik