FTC: Hatalmas lehetőség; kiváló emberek alkotják a csapatot – Paintsil

Vágólapra másolva!
2017.09.16. 07:32
null
Paintsilnek komoly céljai vannak (Fotó: Mirkó István)
Góllal mutatkozott be a labdarúgó NB I-ben Joseph Paintsil, aki a fradi.hu-nak elárulta, trófeákat szeretne nyerni a Ferencvárossal.

 

„Hatalmas lehetőséget jelent az Európába való szerződés. Ghánában, sőt szerintem egész Afrikában minden fiatal játékos arról álmodik, hogy egy nap Európában játszhat majd. Pedig a ghánai bajnokság sem rossz színvonalú, szorosak a meccsek, fizikális a küzdelem. De ahhoz, hogy a karrierünk kiteljesedjen, Európába kell jönnünk, ez pedig nekem most sikerült.

A 19 esztendős ghánai középpályás jól érzi magát a Ferencvárosnál, amellyel szeretne minél több trófeát nyerni.

„Nagyszerű a közösség, kiváló emberek alkotják a csapatot. A körülmények, a pályák minősége nagyszerű. Az edzők türelmesek, nagyon sokat tanulok tőlük. Új vagyok még itt, rengeteg dolgot el kell sajátítanom, különösen taktikai téren, de napról napra keményen dolgozom azért, hogy a lehető legjobban kamatoztassam az Istentől kapott tehetségemet.”

„Szeretném kihozni magamból a maximumot. A válogatott szereplés fontos cél, és nagy álmom, hogy egyszer a bátyámmal együtt játsszak: két Paintsil egymás mellett igazán veszélyes lenne. Természetesen szeretnék trófeákat is nyerni: remélem, hogy az elsőt már idén megszerzem a Ferencvárossal!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik