nemzetisport.hu 2016.05.24 16:30 Frissítve: 2016.05.24 17:07

DVSC: Kondás Elemér a nyári erősítésekről beszélt

Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője szerint sok összetevője van, ki kerül Debrecenbe a nyáron.

 

Mint ismert, Adamo Coulibaly és Ibrahima Sidibe szerződését sem hosszabbítja meg a Loki, ám nem csak csatárposzton akar frissíteni a szakmai stáb a kereten.

„Lesznek változások, minden egyes poszton szükség van frissítésre, természetesen a csatársorban is – mondta Kondás a haon.hu-nak. – Rendszeresen kapunk ajánlásokat szerződtethető játékosokról, utánanézünk, kik azok, és ha van rá lehetőség, megnézzük őket egy-egy tesztjáték során. Mi is próbálunk nyitott szemmel járni, s ha valakire szemet vetünk, megnézzük, meg tudjuk-e szerezni.”

„Sok összetevője van, ki kerül Debrecenbe, figyelembe kell venni az anyagi lehetőségeket is, meg kell néznünk, beleillik-e a csapatba a futballista, hiszen a képességeken túl az emberi tulajdonságok is fontosak ilyenkor. Az utánpótlásunkból jelenleg nem tudunk fölhozni az első csapathoz senkit, mert még tart a bajnokság, de ősszel lesznek ilyen labdarúgók.”

2022.01.20 16:07:35

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Az InStat Sport összevetette a hazai bajnokság statisztikai mutatóit Európa élvonalával.

2022.01.19 16:14:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem ment a magyar bajnoknak Dunaszerdahelyen, kettő nullára nyertek Joao Janeiro legényei.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.