Bajnokok Ligája, OTP Bank Liga és Merkantil Bank Liga – hat nap futball az M4 Sporton!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.02.15. 17:53
Címkék
Nemzetközi és hazai rangadókkal várja nézőit az M4 Sport és az m4sport.hu. A hetet két Mertkantil Bank Liga-találkozó foglalja keretbe, de a Bajnokok Ligája is visszatér a csatornára magyar válogatott-játékosokkal és Cristiano Ronaldóval. (x)

Másodosztályú rangadóval indul a hét:hétfőn 20 órától a Merkantil Bank Liga rangadójával indul a hét az M4 Sport csatornán. Debrecenbe, a listavezetőhöz látogat a Gyirmót FC Győr együttese. Győzelem esetén nagy lépést tehet a bajnoki címért a Loki, hiszen10 pontosra növelheti előnyét a tabellán.

Gulácsi-meccsel tér vissza a Bajnokok Ligája: valószínűleg a nemzeti válogatottunk hálóőre maga sem gondolta volna, hogy egyszer Budapesten léphet pályára a Bajnokok Ligájában. Kedd este nevelő klubja ellen bizonyíthat Gulácsi Péter, azon a pályán amelyen néhány hónappal ezelőtt az Eb-szereplést sikerült kiharcolnia. A vírushelyezett miatt az RB Leipzig–Liverpool BL-nyolcaddöntő a Puskás Arénában kerül megrendezésre. Érdemes lesz már 20.15-től a M4 Sportra kapcsolni és a felvezető műsort is követni, hiszen rengeteg érdekességet tartogat a párharc.

Szerdán Cristiano Ronaldóval folyatatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei:szerda este az FC Porto otthonába látogat a Juventus. Az ősz folyamán 2.7 millió fő kapcsolódott be az FTC BL-selejtezőkörös és csoportmérkőzéseibe az M4 Sport csatornán, ehhez a kiemelkedő számhoz rengeteget tettek hozzá a zöld-fehérek torinóiak elleni összecsapásai is. Szerdán 20.15-től ismét képernyőre kerül az olasz bajnok Cristiano Ronaldo vezetésével.

Rangadó a Péntek esti fociban:a csütörtöki pihenőnapot követően a Konferencia Ligáért vívott harccal várja Berkesi Judit a Péntek esti foci nézőit. 20 órától az MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC párharccal folytatódik az OTP Bank Liga. A vendégek győzelem esetén európai kupaindulást érő helyre kerülhetnek.

Szombaton ismét három találkozóval várja nézőit az M4 Sport és azm4sport.hu:az OTP Bank Liga 22. fordulójából három egymást követő találkozót is élőben követhetnek a szurkolók.
A közvetítési sorozat 14.45-től indul a gól gazdagnak ígérkező ZTE FC–Újpest kiesési rangadóval. A fővárosi lila-fehér együttes győzelem esetén fellélegezhet és akár a középmezőnyt is célba veheti a folytatásban. Ezt követően pályára lép a szintén a kiesés ellen menekülő DVTK és a listavezető Ferencváros is. A napot a Góóól! összefoglaló zárja a csatornán.A közmédiaGurulj be lassítva is!című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István között isszóba került a bajnokságot vezető FTC helyzete. Abban megegyeztek, hogy a Fradit már nehéz lesz megelőzni a bajnokságban és a zöld-fehérek már most elkezdhetik építeni a csapatukat a következő szezonra. Az adás visszahallgatható azm4sport.huoldalon.

Látványosnak ígérkező összecsapásokkal jön a vasárnap:a hét zárónapján pályára lép az OTP Bank Liga talán leglátványosabb játékát játszó Paksi FC és a Merkantil Bank Ligában menetelő Vasas is. Az angyalföldi piros-kékek nagy lépést tehetnek a feljutásért a Budaörs legyőzésével.

FUTBALLKÖZVETÍTÉSEK A KÖZMÉDIA CSATORNÁIN
Merkantil Bank Liga, 24. forduló
Február 15., hétfő
20.00DVSC–Gyirmót FC Győr
M4 Sport
Bajnokok Ligája nyolcaddöntő
Február 16., kedd
20.15RB Leipzig–Liverpool FC
M4 Sport
Február 17., szerda
20.15FC Porto–Juventus FC
M4 Sport
OTP Bank Liga, 22. forduló
Február 19., péntek
20.00
MTK Budapest – Mezőkövesd Zsóry FC
M4 Sport
Február 20., szombat
14.45
ZTE FC–Újpest FC
M4 Sport
17.00
DVTK – Mol Fehérvár FC
M4 Sport
19.30
Ferencvárosi TC–Budapest Honvéd
M4 Sport
Február 21., vasárnap
14.30
Budafoki MTE–Puskás Akadémia FC
M4 Sport
16.15
Paksi FC –Kisvárda Master Good
M4 Sport
Merkantil Bank Liga, 25. forduló
Február 21., vasárnap
19.30
Vasas FC–Budaörs
M4 Sport
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik