Három gólt lőtt és három ponttal távozott a Siófok Tiszakécskéről

S. L.S. L.
Vágólapra másolva!
2024.02.11. 16:50
Cipf Dominiknak sem ment igazán (Fotó: Földi Imre, archív)
Címkék
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a BFC Siófok három gólt szerzett a Tisza partján, és fontos győzelmet ért el az alsóházi csatában.

 

LABDARÚGÓ NB II
20. FORDULÓ
TISZAKÉCSKEI LC–BFC SIÓFOK 1–3 (1–1)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Sipos Tamás (Bertalan Dávid, Szalai Dániel)
TISZAKÉCSKE: Prokop – Balázs B., Fodor F., Viczián, Grünvald (Kocsis D., a szünetben) – Cipf (Bencze, 71.), Lehoczky, Kállai K. (Takács T., a szünetben), Bertus – Torvund (Gyurján B., 64.) Zamostny. Vezetőedző: Kis Károly
SIÓFOK: Winter – Varjas, Hegedűs J., Vékony – Kitl M., Posztobányi (Csató, 90.), Varga B., Major G., Dénes (Nemes, 78.) Németh B., Gyurkits (Schildkraut, 78.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gólszerző: Zamostny (25.), ill. Németh B. (15., 63.), Kitl M. (70.)
Kiállítva: Lehoczky (68.)
MESTERMÉRLEG
Kis Károly: – Gyengén játszottunk, kár lenne letagadni. Alig volt helyzetünk, nagyon keveset játszottunk előrefelé. Három pontot akartunk szerezni, kinyíltunk, és lekontráztak. A Siófoknak több helyzete volt, mint nekünk. Bosszantó, hogy voltak fegyelmezetlenségeink, amik a későbbiekben nem kedveznek nekünk.
Dragan Vukmir: – Gratulálok a játékosainknak, mert nyomás alatt játszottak ezen a rangadón, ezért tompán is kezdtünk. Aztán a második félidőben nagyon jól játszottunk, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

ÖSSZEFOGLALÓ

Fontos mérkőzést játszottak egymással felek az alsóházban, jó iramban kezdődött a mérkőzés. Az első gólt a végig remekül futballozó Dénes passzából Németh Barnabás szerezte a 15. percben. A Tiszakécskei LC egy hazai szöglet után Zamostny Balázs fejes góljával egyenlített a 25. percben.

A 63. percben újra a vendégek kerültek előnybe: Dénes beadása után Németh B. újabb gólt szerzett; sakk-matt szituáció volt, Prokopnak nem volt esélye hárítani. A mérkőzés 68. percében Lehoczky Roland, a hazai gárda középpályása a kiállítás sorsára jutott egy dulakodás után, amit hamarosan kihasználtak a látogatók. Szép támadás lezárásaképp Kitl Miklós talált be a kapuba – győzelmével a Siófok megelőzte a Tiszakécskét, és kapaszkodik a középmezőny után. 1–3

ELŐZMÉNYEK

A BFC Siófok gárdája az elmúlt napokban két labdarúgó leigazolását is bejelentette. Diósgyőrből Tóth Borisz, még a Puskás Akadémiától Posztobányi Patrik érkezett erősítés gyanánt a somogyi vármegyeszékhelyre.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire jut az előző fordulóban a Nyíregyháza vendégeként kétgólos vereséget szenvedő, a forduló előtt 15. helyen álló Tiszakécske a tavaszt egy pécsi döntetlennel kezdő, 17. Siófok ellen.

PERCRŐL PERCRE

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik