NB II: Újpestről erősít az élvonalba vágyó Vasas

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 22:20
Popovics Bertold személyében az utánpótlás válogatottakat megjárt játékost igazolt a labdarúgó NB II Keleti csoportjában második helyen telelő Vasas.

A 21 éves középpályás, Popovics Bertold az élvonalba vágyó Vasas új szerzeménye. Az utánpótlás válogatottakat is megjárt szegedi születésű labdarúgó legutóbb Újpesten szerepelt, de ebben az idényben csak az NB II-es második csapatnál jutott szóhoz.

„Nagy öröm számunkra az Utánpótlás Válogatottakat is megjárt Popovics Bertold leigazolása. A futballban a játékos a legnagyobb érték és mi igyekszünk mindig piacképes labdarúgókat igazolni. Különösen azért örülök, hogy sikerült leigazolni, mert ha igazán megmutatja a tehetségét, akkor a klub anyagilag is profitálhat belőle. Egy kicsit érthetetlen számunkra, hogy egy ilyen értéket hogy engedhettek el, de megtették, és mi ennek örülünk. A jövőben remélem, sok ilyen igazolást tudunk végrehajtani, s fiatal tehetséges magyar labdarúgókat hozhatunk a Vasashoz" – nyilatkozta a Vasas cégvezetője, Varga Endre a klub hivatalos oldalának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik