„Volt egy terv, ő erről lemondott” – Hajnal Tamás beszélt Sztankovics távozásáról

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.05.17. 19:33
Hajnal Tamás beszélt Sztankovics távozásáról (Fotó: Árvai Károly)
Hajnal Tamás interjút adott a fradi.hu-nak. A Ferencváros labdarúgócsapatának sportigazgatója beszélt Dejan Sztankovics távozásáról, az ideiglenes vezetőedzőként szerepet kapó Leandróról, és hogy milyen edzőt keresnek a csapat élére.

 

Leandróról: 

„Nagyon bízunk benne, régóta a Fradi család tagja, játékosként, edzőként, játékosmegfigyelőként, valamint a felnőttcsapat pályaedzőjeként is nagy segítségére volt a klubnak. Nagyon jól felkészült szakember, a labdarúgás megszállottja, jól látja a folyamatokat, nagyon jó taktikai érzéke van, kiváló kapcsolatot ápol a játékosokkal, a stábbal, teljes a bizalom irányába. A játékosoknak is megmondtuk, Leo minden segítséget megkap. Fontos meccs áll előttünk, derbi, telt ház, minden erőnket erre kell koncentrálni. Hosszú távon tervezünk vele, bárki érkezik, Leo marad, lojális, jól kvalifikált szakember. Dejan mellett is fontos szerepet töltötte be, a meglátásait elfogadták.”  

A leendő vezetőedzőről:

„Szakmailag legyen felkészült, a modern trendeket ismerje, alkalmazni tudja. Nemzetközi keretünk van, találja meg a hangot a játékosokkal, európai kupákban szerzett tapasztalattal rendelkezzen. Magasra tesszük a lécet, az elérhető opciók közül a legjobbat szeretnénk választani.”

Dejan Sztankovicsról, a korábbi vezetőedzőről:

„Jól dolgoztunk együtt, én azt éreztem rajta, tisztelte a klubot, tisztelte a munkatársakat. Jó tavaszt produkáltunk, az utolsó két meccset leszámítva persze, illetve azért a hazai Olympiakosz elleni Ekl-meccs után is volt bennünk hiányérzet. Viszont beindult egy folyamat, a terv az volt a projekt szerint, hogy az első állomás a bajnoki cím, a fő cél pedig az európai kupában sikeresség. Ő erről lemondott.” 

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik