Sportrádió: Szembejött a valóság, a bajnokságot meg kell nyerni – Orosz Pál

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.02.27. 21:17
null
Orosz Pál volt a Sportrádió vendége (Fotó: Sportrádió)
A Sportrádió Hazafutás című műsorának volt a vendége Orosz Pál, a labdarúgó NB I-ben érdekelt Ferencvárosi TC vezérigazgatója, aki Szegő Tiborral beszélgetve értékelte az Olympiakosz elleni Ekl-párharcot, majd beszélt a bajnoki címért folyó küzdelemről is.

 

„Úgy gondolom, hogy mindenféleképpen teljesítettük a minimális célt, de persze jó lett volna egy olyan »trófeát« a kalap mellé tűzni, mint az Olympiakosz, de aki látta két mérkőzést, és reálisan nézte a dolgot, az láthatta, hogy az Olympiakosz most még jobb, mint a Fradi – helyezte kontextusba a történteket Orosz Pál, aki kijelentette, hogy a görögök kettős győzelme nem volt meglepő. – Szoktam mondani, hogy nem a pénz focizik, de a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb kijön az a különbség, amit a pénz feltételez. (...) Mendilibar fantasztikusan összerakta ezt a csapatot, számomra nagyon nagy edző.”

Az FTC vezérigazgatója ezután arról beszélt, hogy a zöld-fehéreknek alapkövetelmény a bajnoki cím elhódítása.

„Mi egy építkezési folyamatban vagyunk idestova tizenhárom éve. Nagyon messziről kezdtük, s most eljutottunk valahova. Nyilvánvaló, hogy nem mondjuk azt, hogy ez volt a végcél. Először is meg kell nyerni a bajnokságot, enélkül ugyanis nem beszélhetünk a Bajnokok Ligájáról és az Európa-ligáról” – mondta a klubvezető.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik