Egy pontra olvadt a Paks előnye; Szenegál ellen tilos hibázni a női kézi-vb-n

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.12.06. 23:38
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

A hétvégi Paks–Ferencváros előtt egy pont a különbség a tabella élén. A Fradi két villanása elég volt a mezőkövesdi győzelemhez, így az őszi elsőség forog kockán a Paks elleni rangadón. Értékelés, elemzés, osztályzatok és nyilatkozatok a 4. fordulóból elhalasztott meccsről egy oldalon.A hétvégi Paks–Ferencváros előtt egy pont a különbség a tabella élén. A Fradi két villanása elég volt a mezőkövesdi győzelemhez, így az őszi elsőség forog kockán a Paks elleni rangadón. Értékelés, elemzés, osztályzatok és nyilatkozatok a 4. fordulóból elhalasztott meccsről egy oldalon.

Az is lehet, hogy három győzelem is kevés lesz az olimpiai kvalifikációhoz. Női kézilabda-válogatottunk még ráér számolhatni, előbb Szenegál következik, amely ellen kötelező a győzelem. Golovin Vlagyimir, Bordás Réka, Böde-Bíró Blanka és a többiek elsősorban arról beszéltek helyszíni tudósítóinknak, hogy miképpen dolgozták fel a hétfő esti, Montenegró elleni kudarcot. Címlapsztori két oldalon.

…és még: szegedi BL-évbúcsúztató győzelem, Késely-bronz a rövid pályás úszó Eb-n, Falco-vereség Málagában a kosár BL-ben, no meg Szoboszlai Dominik csodás slusszpoénja a Sheffield United vendégeként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik