NB I: már nem Vignjevics a Honvéd vezetőedzője – hivatalos

Vágólapra másolva!
2022.06.09. 21:20
null
Nebojsa Vignjevics távozik Kispestről (Fotó: Tumbász Hédi)
Ahogy arról a Nemzeti Sport nem sokkal a bejelentés előtt beszámolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd közös megegyezéssel szerződést bontott Nebojsa Vignjevics vezetőedzővel – írja a klub honlapja.

 

Az élvonalbeli tagságát a 2021–2022-es idény utolsó fordulójában meghosszabbító Bp. Honvéd vezetői jelentős változásokat ígértek a nyárra, és az első lépést már május 30-án megtették, amikor bejelentették, hogy a horvát Ivan Kepcija szakmai tanácsadóként, a skót Chris Docherty pedig sportigazgatóként dolgozik Kispesten.

Nebojsa Vignjevics február 2-án váltotta Horváth Ferencet a vezetőedzői poszton, irányítása mellett a csapat a 9. helyen végzett az NB I-ben.

A Nemzeti Sport úgy értesült, az 54 esztendős szerb trénert skót, horvát vagy walesi szakember követheti. Három névről máris hallani, úgy tudjuk, a korábbi walesi szövetségi kapitány, jelenleg a görög Atromitosz alkalmazásában álló Chris Coleman, a Dundee Unitedet irányító Tam Courts, valamint a skót U21-es válogatott szövetségi edzője, Scot Gemmill is a jelöltek között szerepel.

Nem sokkal a bejelentés előtt megkerestük az edzőváltással kapcsolatban a kispesti klubot, de akkor nem kívánta kommentálni értesülésünket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik