DVSC: „Sem Szakálynak, sem más játékosnak nem tartozunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 12:56
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC cégvezetője, Róka Géza a klub hivatalos honlapján cáfolta, hogy a csapattól távozó Szakály Péternek, vagy bármelyik másik játékosának tartozna a hajdúsági egyesület.



A szerdai Borsban jelent meg az az információ, hogy a debreceni klub több tízmillió forintot nem fizetett ki Szakály Péternek. Erre a hírre Róka Géza cégvezető nem sokkal később reagált a klub hivatalos honlapján.

„A megjelentek természetesen nem felelnek meg a valóságnak. Klubunk sem Szakály Péternek, sem más játékosnak egyetlen fillérrel sem tartozik. Érthetetlen, hogyan születhetnek meg újra és újra a klubnak komoly károkat okozó rosszindulatú állítások. Ajánlanám a sajtó képviselőinek, mélyedjenek el az MLSZ üzemeltetési szabályzataiban, és akkor világossá válik számukra, hogy az a klub, amelynek esetlegesen pénzügyi tartozása van, nem vehet részt egyetlen versenyrendszerben sem, nem rendelkezhet érvényes klublicenccel. Ezt sem az MLSZ által működtetett pénzügyi monitoringrendszer, sem az MLSZ és az UEFA licencrendszere nem engedi meg” – mondta Róka Géza a dvsc.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik