FTC: a DVTK szurkolóinak nem kell kártya az Üllői úton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 20:21
A Diósgyőr bejelentette, hogy a csapatot a jövő hét végén a Ferencváros elleni idegenbeli bajnokira elkísérőknek nem kell szurkolói kártya ahhoz, hogy belépjenek az Üllői úti stadionba.

Miután az MLSZ a 2015–2016-os idényben a klubokra bízta, hogy szükséges lesz-e a meccseikre a szurkolói kártya használata, a DVTK úgy döntött, a továbbiakban nem követeli meg a használatát, az FTC viszont ezentúl is csak azokat engedi be a hazai mérkőzéseire, akik kiváltották a jegy- vagy bérletvásárlás előtt.

Az esetről a Twitteren „óriási sportdiplomáciai sikerként” beszámoló dvtk.eu viszont beszámolt arról, hogy a július 26-án 18 órára kiírt mérkőzésre szóló, 1200 darab, egyenként 2300 forintos vendégszurkolói jegy megváltásához nem kell a szurkolói kártya.

„A bilétákat szurkolóink már péntektől megvásárolhatják online, de a szombati DVTK–Vasas találkozó lefújását követően a Diósgyőri Stadion konténerpénztárában személyesen is. Éppen ezért konténerpénztárunk szombaton este addig tart nyitva, amíg szurkolóink részéről igény mutatkozik az FTC elleni mérkőzés vendégjegyeinek vásárlására. A jegyértékesítés a már megszokott helyeken természetesen a következő héten is folytatódik, amennyiben marad szabad hely” – írja a dvtk.eu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik