FTC: Így kell játszanunk vasárnap is - Kukuruzovic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 17:10
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Ferencváros gól nélküli első félidő után 6–1-re legyőzte a megyei első osztályú Vecsést. A mérkőzést a zöld-fehérek két játékosa, Stjepan Kukuruzovic és Batik Bence értékelte.

„Tudtuk, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, az ellenfél szervezetten védekezett, de a második félidőben korán betaláltunk – értékelt Kukuruzovic a fradi.hu-nak. – Egy null után már könnyebb dolgunk volt, a második játékrész már sokkal jobb volt, így kell játszanunk vasárnap is. Nem volt egyszerű meccs, el is fáradtam. Sok gólt szereztünk, így gyűjtöttünk egy kis önbizalmat a Puskás Akadémia elleni találkozóra. Várom már a hétvégi mérkőzést, mert a legutóbb kikaptunk az MTK-tól, ezért javítanunk kell. Kárpótolni akarjuk a klubot, a szurkolókat és saját magunkat is. Két meccset már megnyertünk az új stadionunkban, remélem, a harmadik is meglesz.”Kukuruzovic a fradi.hu-nak. – Egy null után már könnyebb dolgunk volt, a második játékrész már sokkal jobb volt, így kell játszanunk vasárnap is. Nem volt egyszerű meccs, el is fáradtam. Sok gólt szereztünk, így gyűjtöttünk egy kis önbizalmat a Puskás Akadémia elleni találkozóra. Várom már a hétvégi mérkőzést, mert a legutóbb kikaptunk az MTK-tól, ezért javítanunk kell. Kárpótolni akarjuk a klubot, a szurkolókat és saját magunkat is. Két meccset már megnyertünk az új stadionunkban, remélem, a harmadik is meglesz.”

„Szimpatikus, harcos csapat volt a Vecsés, nehéz volt az elején feltörni a védelmét – mondta Batik. – Talán ha az elején sikerül, több gólt tudtunk volna szerezni. A második félidőre feljavult a játékunk, felgyorsultunk, jól éreztem magam a pályán. Még a végén is be akartunk találni, egészen az utolsó percekig. Természetesen azért jöttem vissza a Ferencvároshoz, hogy bebizonyítsam, itt a helyem, a csapattal pedig meg szeretnénk nyerni a Magyar Kupát.”

A Fradi vasárnap 18.30 órától a Puskás Akadémiát fogadja az NB I-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik