PAFC: Benczés hívta a kölcsönbe érkező szélsőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.09. 22:34
Egy évre kölcsönbe a Puskás Akadémiához szerződött a Mezőkövesd játékosa, Harsányi Zoltán, aki a legutóbbi bajnoki idényben szélsőként öt gólt szerzett – közölte a PAFC hivatalos honlapja.

A 27 éves Harsányi Szencen, a szlovákiai FC Senecben kezdte a pályafutását, majd 2007 és 2010 között három éven át az angol Bolton Wanderers B csapatában játszott, Pályafutásának korábbi állomásai voltak még a szlovákiai Dunajská Streda, az iráni Paykan, a Pécs, és a szlovákiai Spartak Myjava. 2013 óta a Mezőkövesd játékosa, most egy évre kölcsönbe érkezett a PAFC-hoz.

„Benczés Miklós hívott a csapathoz, én pedig azonnal igent mondtam, mert a Puskás Akadémia FC dinamikusan fejlődő csapat, és szerettem volna egy olyan együttesben játszani, amelyik magasabb célokért küzd – mondta Harsányi Zoltán a pfla.hu-nak. – Amióta itt vagyok, tényleg azt látom, hogy Felcsúton a munkára helyezik a hangsúlyt, az edzői stábot is a profizmus és a szervezettség jellemzi, miként a körülmények is maximálisan kielégítők. Minden adott ahhoz, hogy egy nagyon jó idényt fussunk. Azon leszünk, hogy nézőcsalogató focit játsszunk, és minél többen kilátogassanak a meccseinkre. Szeretnék gólokkal hozzájárulni ehhez, és a csapat minél jobb szerepléséhez. Hajrá, Puskás!"

Takács Mihály, az akadémia főigazgatója az új játékos érkezése kapcsán elmondta: „Felvidéki magyar játékossal sikerült megerősíteni a támadó szekciónkat, érkezésével lendületesebbé és gyorsabbá válhat a támadójátékunk.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Baracskai Roland (Videoton II – kölcsönből vissza), Barcsay Márk (Videoton II – kölcsönből vissza), Gajdos Zsolt (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Gohér Gergő (DVTK), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry – kölcsönbe), Hudák Martin (Videoton – kölcsönből vissza), Károly Bálint (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Lencse László (Videoton, kölcsön után végleg), Molnár Tibor (Videoton II – kölcsönből vissza), Papp Máté (Videoton – kölcsönből vissza), Tar Zsolt (Videoton – kölcsönből vissza), Vachtler Csaba (Balmazújváros – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Vaszilisz Aposztolopulosz (görög, Videoton – kölcsönből vissza?), Baracskai Roland (Mezőkövesd?), Bertus Lajos (Paks), Farkas Norbert (ZTE), Francisco Gallardo (spanyol, visszavonul), Károly Bálint (Zalaegerszeg?), Nagy Zsolt (Videoton?), Somodi Bence (?), Szekeres Adrián (Videoton – kölcsönből vissza), Tóth I Balázs (?), Tóth II Balázs (Videoton – kölcsönből vissza), Vaskó Tamás (?)
Kiszemeltek: Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Farkas András (Kecskeméti TE, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik