DVSC: A labda távol volt, mikor Kovács megrúgott - Damahou

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.21. 16:35
null
Damahou nem sok percet töltött a pályán a Strömsgodset ellen (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)
A DVSC-Teva Strömsgodset ellen 2–2-re végződő Európa-liga-selejtezőjének első perceiben megsérült elefántcsontparti középpályás, Joël Damahou a dvsc.hu-nak mesélt Kovács Péterrel történt fájdalmas találkozásáról, ami miatt a mérkőzés lefújását követően a norvég együttes magyar csatára heves szóváltásba keveredett a debreceniek egyik alkalmazottjával a játékoskijáróban.

Damahou így emlékezett vissza a kényszerű lecserélését megelőző percekre: „Elpasszoltam a labdát, már nem is volt a közelemben, amikor Kovács Péter odaért és megrúgta a támaszkodó jobb térdemet. Nagy fájdalmat éreztem, de mégis visszamentem a pályára, mert nem akartam feladni a küzdelmet. Megpróbáltam, ám néhány perc után éreztem egy nyilallást. Nagyon szerettem volna tovább futballozni, hogy segítsek a csapatnak, ám a sérülésem miatt nem lettem volna képes rá, ezért úgy döntöttem, lejövök.”

Az első orvosi vizsgálatok szerint részleges elülső kereszt- és oldalszalag-szakadás szenvedő Damahou hónapokat lesz kénytelen kihagyni, műtétre azonban nincs szüksége. A norvégiai találkozó második félidejét a tribünről figyelte, társai teljesítményét és a Loki idegenben szerzett két gólját is pozitívan értékelte, a jövő heti visszavágóra azonban nehéz összecsapást jósol.

„A szünet után felültem a lelátóra és megnéztem a meccs hátralévő részét. Azt gondolom, nagyon jó, hogy idegenben két gólt rúgtunk az Európa-ligában, de nyerhettünk is volna, mert sokat támadtunk, rengeteg lehetőségünk volt. A visszavágó nehéz lesz, jó lenne, ha már a mérkőzés elején gólt tudnánk szerezni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik