MTK: Az FTC-szurkolók könnyen ellened fordulnak - Wolfe

Vágólapra másolva!
2013.06.23. 13:56
Rafe Wolfe-nak volt szerencséje közelebbről megismerni a Ferencváros és az MTK szurkolótáborát is. A jamaicai légiós jobban szeret a kék-fehéreknél futballozni.
Wolfe 2011-ben igazolt az MTK-ba, első magyar csapata azonban a Ferencváros volt. „A Ferencvárosnak nagyobb a szurkolótábora, így nagyobb a nyomás is, és a tömeg könnyen ellened fordul. Az MTK-nál azonban könnyebb játszani, sokkal nyugodtabb a környezet, a drukkerek jobban értékelik a játékosok teljesítményét” – nyilatkozta Wolfe a Jamaica Observernek.

„A szurkolók kedvence lettem, ráadásul nagyon szerettem a fiatal csapattársaimmal játszani. Mindenki felnézett rám, és az első teljes szezonban a segítségemmel feljutott az együttes az élvonalba, a Magyar Kupában pedig döntőt játszhatott – folytatta a védő, aki a nehézségekről is beszélt. – Miután a 2010–2011-es szezon közben az MTK-hoz igazoltam, megsérültem, meg kellett műteni a térdemet.

Kiestem tizenkét hétre, így nem sok mérkőzést játszottam. A csapat kiesett, de külön öröm volt a számomra, hogy az első teljes évemben egyből visszajutottunk.”

Wolfe eddig nyolcszor lépett pályára a jamaicai válogatottban, reményei szerint ez a szám tovább nőhet.

„Mindig a nemzeti csapat rendelkezésére állok. Tudom, hogy a válogatott hasznára válnék, sokkal érettebb, határozottan jobb játékos lettem mentálisan és fizikailag is.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik