Felkészülés: kétgólos DVTK-vereség a szerbektől

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 16:30
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a törökországi Antalyában rendezett felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a szerb OFK Beograd ellen. A diósgyőriek gólját L'Imam Seydi szerezte tizenegyesből.

A mérkőzés a szerbek számára kezdődött jobban, hiszen egy szabadrúgás után már az 5. percben megszerezték a vezetést, 0–1. Negyedórával később nem mindennapi jelenet játszódott le a pályán: egy belgrádi támadás végén a szerbek támadója mellé lőtt, ám a játékvezető gólt ítélt! Majd visszavonta az ítéletét, mert a szerbek is elismerték, hogy a labda nem jutott be a kapuba, maradt a 0–1.0–1. Negyedórával később nem mindennapi jelenet játszódott le a pályán: egy belgrádi támadás végén a szerbek támadója mellé lőtt, ám a játékvezető gólt ítélt! Majd visszavonta az ítéletét, mert a szerbek is elismerték, hogy a labda nem jutott be a kapuba, maradt a 0–1.

A 35. percben azonban már semmi sem mentette meg a diósgyőrieket a második szerb góltól. Egy labdavesztést követően Grbics lőtt Tajti kapujába (0–2).

A második félidőt a DVTK kezdte jobban, újabb gólt ugyanakkor ismét az OFK szerzett. Bal oldalról beívelt szabadrúgást követően nem tudtak felszabadítani a diósgyőri védők, az egyik szerb támadó pedig közelről az üres kapuba továbbított (0–3).

A 71. percben kezezés miatt tizenegyeshez jutott a Diósgyőr. A labda mögé Seydi állt, és a léc alá vágta azt (1–3).

A folytatásban az eredmény már nem változott, a DVTK az Alanyijától elszenvedett tegnapi vereség után ismételten kikapott Törökországban.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–OFK BEOGRAD (szerb) 1–3 (0–2)
DVTK:
Tajti – Menyhért Á., Vadász, Hutter, Eperjesi – Szabó B., Takács P., Fernando, Gallardo (Seydi, a szünetben) – Icsó, Bogáti (Timkó, 77.)
A diósgyőri gólszerző:
Seydi (71. – 11-esből)
Forrás:
dvtk.eu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik