DVSC: Mészáros szerint itthon is lehet becsülettel készülni

Vágólapra másolva!
2013.01.25. 08:51
Mészáros Norbert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva válogatott védője a Hajdú-Bihari Naplónak adott nyilatkozatában elmondta, nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy becsületesen fel lehessen készülni a tavaszi szezonra, valamint szót ejtett a magyar válogatott előtt álló feladatokról is.

„Itthon is lehet becsülettel készülni, ezért nem foglalkozom azzal, hogy ezúttal nem utaztunk el. Jól halad a felkészülésünk, dolgozunk keményen és bízom benne, hogy elérjük a céljainkat a Lokival. Túl vagyunk egy ősz végi rossz perióduson, akkor a szerencse sem állt mellénk, de a tavasszal javítani fogunk. A bajnokságban a dobogó valamelyik fokára odaérhetünk és a Magyar Kupában is ott lehetünk a végjátékban" – nyilatkozta Mészáros, aki kitért a nemzeti csapat soron következő mérkőzéseire is.

„Alaposan megnehezíti a válogatott helyzetét, hogy jelen állás szerint zárt kapuk mögött fogadjuk a nagy rivális Romániát a márciusi vb-selejtezőn. A Puskás-stadion közönsége a tizenkettedik játékosunknak számított volna, sajnos ezúttal nélkülük kell megvívnunk a csatát. Ennek ellenére azon a meccsen mindenképpen nyernünk kellene, és erre képesnek is tartom a csapatot. Az említett összecsapáson túl többek között vár ránk egy isztambuli és egy romániai kirándulás is, ami pokolian nehéznek ígérkezik. Azon a két mérkőzésen négy megszerzett ponttal kiegyeznék" – tette hozzá a 32 esztendős védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik