Férfi kézi BL: előnyben a dán csapat, amely a Szegedre várhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.23. 22:15
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában kezd körvonalazódni az egyenes kieséses szakasz párosítása. A B-csoportban második helyen végző Mol-Pick Szegedre a Wisla Plock–Silkeborg párharc győztese vár – az első meccsen a dán csapat négy góllal nyert Lengyelországban.

Mint ismert, a Nantes otthonában 29–26-os vereséget szenvedő Szeged már nem végezhet a másodiknál rosszabb helyen a B-csoportban, de előrébb sem, így a nyolcaddöntőben az alsó ág rájátszásából kap ellenfelet. Méghozzá a C-csoportot megnyerő Silkeborg és a D-ben másodikként záró Wisla Plock csatájának továbbjutóját.Mint ismert, a Nantes otthonában 29–26-os vereséget szenvedő Szeged már nem végezhet a másodiknál rosszabb helyen a B-csoportban, de előrébb sem, így a nyolcaddöntőben az alsó ág rájátszásából kap ellenfelet. Méghozzá a C-csoportot megnyerő Silkeborg és a D-ben másodikként záró Wisla Plock csatájának továbbjutóját.

Szombaton lejátszották a párharc első meccsét: a Silkeborg néggyel nyert Plockban, így nagy lépést tett a Szeged elleni lehetséges nyolcaddöntő felé. A lengyel csapatban Renato Sulic, a Veszprém korábbi beállója háromszor volt eredményes.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
RÁJÁTSZÁS A NYOLCADDÖNTŐÉRT

Wisla Plock (lengyel)–Silkeborg (dán) 22–26 (14–14)
Sporting (portugál)–Dinamo Bucuresti (román) 32–31 (14–14)
A visszavágókat egy hét múlva rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik