NHL: négy perc alatt kivégezték az Anaheimet; nyert a Chicago

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.29. 09:09
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Anaheim Ducks saját közönsége előtt 4–0-s vereséget szenvedett a Columbus Blue Jacketstől, míg a Chicago Blackhawks hosszabbítás után győzte le a New Jersey Devilst.

A Columbus Blue Jackets az első harmadban négy perc leforgása alatt négyszer is bevette az Anaheim Ducks kapuját, ezzel magabiztos győzelmet aratott. A vendégeknél Sam Gagner és Brandon Saad duplázott, Nick Foligno három asszisztot könyvelt el.Columbus Blue Jackets az első harmadban négy perc leforgása alatt négyszer is bevette az Anaheim Ducks kapuját, ezzel magabiztos győzelmet aratott. A vendégeknél Sam Gagner és Brandon Saad duplázott, Nick Foligno három asszisztot könyvelt el.

A Chicago Blackhawks kétszer is egyenlített a New Jersey Devils vendégeként, majd Artyom Anyiszimov hosszabbításban szerzett találatával meg is nyerte a mérkőzést, míg a Calgary Flames a két gólt és egy asszisztot jegyző Dougie Hamilton vezérletével hátrányból fordítva múlta felül az Ottawa Senatorst.

A Nyugati főcsoport éllovasa, az Edmonton Oilers idegenben győzte le a sorozatban negyedik vereségét elszenvedő Vancouver Canucksot.

NHL, ALAPSZAKASZ
Carolina Hurricanes
–New York Rangers 3–2
New Jersey Devils–Chicago Blackhawks 2–3 – hosszabbítás után
Calgary Flames–Ottawa Senators 5–2
Colorado Avalanche–Winnipeg Jets 0–1
Anaheim Ducks–Columbus Blue Jackets 0–4
Vancouver Canucks–Edmonton Oilers 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik