Niedermayerék készülnek

SZÛCS MIKLÓSSZÛCS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2005.01.26. 23:27
Címkék
"Rob Niedermayer és Jason Strudwick készülnek már a magyarországi játékra, mint elmondták, nagyjából tisztában vannak azzal, hogy mire vállalkoztak" - újságolta Kassai György, akinek elsőként sikerült elérnie, hogy NHL-es jégkorongozó hazánkba szerződjön.
Niedermayer hamarosan érkezhet
Niedermayer hamarosan érkezhet
Niedermayer hamarosan érkezhet
Niedermayer hamarosan érkezhet
Niedermayer hamarosan érkezhet
Niedermayer hamarosan érkezhet
Miként arról már beszámoltunk, a Ferencváros egykori élvonalbeli hokisa kanadai kapcsolatai révén hozta tető alá a megállapodást, miszerint Rob Niedermayer és Jason Strudwick a Borsodi Liga rájátszásának második szakaszában a zöld-fehéreket erősíti majd.
"A napokban beszéltem Strudwickkal, aki elárulta, hogy nem véletlenül szeretnének együtt játszani, ugyanis unokatestvérek. Abban is megállapodtunk, hogy a február tizenegyedikén kezdődő Pannon GSM-tornára érkező kanadai válogatott tagjaként jönnek Magyarországra, de amennyiben nem kapnak meghívást a csapatba, úgy február tizedikére tervezik az indulást, azaz tizenegyedikén mindenképpen itt lesznek. Erre szükség is van, mert mint Strudwick elmondta, szeretnének néhány közös edzést a csapattal, mielőtt az első tétmérkőzésen pályára lépnek" - mesélte Kassai György, aki azt is elárulta, hogy ugyan a játékosoknak eddig semmilyen különleges igényük nem volt, a menedzserük viszont azt kérte, hogy lehetőleg legyen a játékosok mellett testőr. Az exferencvárosi hokisnak egyébként most a két sztárjátékos érkezésével kapcsolatos ügyek intézése tölti ki az idejét. Már minden adatot és papírt megkapott, ami a munkavállalási engedélyhez szükséges, így mire megérkeznek, ez is elkészül. Csak jöjjenek, mert miként azt Kassai megjegyezte, "akkor biztos, hogy itt voltak, ha már el is mentek", s ugyebár február 11-ig még bármi közbejöhet, például az NHL is beindulhat, és akkor Niedermayerék természetesen a tengerentúlon maradnak. Ha viszont nem, az első fellépésük február 16-án Dunaújvárosban a DAC-Ferencváros mérkőzésen lesz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik