CS. M. 2022.05.20 16:09 Frissítve: 2022.05.20 16:24

Játékossors: édesanyja szerint Mbappé a Real Madriddal és a PSG-vel is megállapodott

Még mindig nem ért véget a hosszú hónapok óta tartó Kylian Mbappé-dráma, de francia sajtóértesülések szerint vasárnap végleg pont kerül az ügy végére, mert a PSG sztárja aznap bejelenti, hol folytatja karrierjét. Mindeközben Mbappé édesanyja is olajat öntött a tűzre, hiszen pénteken úgy nyilatkozott, fia a Paris Saint-Germainnel és a Real Madriddal is megállapodott. 

Vasárnap végleg pont kerül az Mbappé-dráma végére? (Fotó: Getty Images)


Van egy megállapodásunk a Real Madriddal és a Paris Saint-Germainnel is, a két szerződésajánlat pedig szinte ugyanazokat a feltételeket tartalmazza. A sor most Kylianon van, neki kell, és ő is fog dönteni a jövőjéről. ” – mondta a Kora Plus EG-nek Fazya, Mbappé édesanyja pénteken.

És igen, ha a Real Madrid mellett dönt, ő fog rendelkezni a reklámjogairól” – tette hozzá az édesanya, reagálva azokra a híresztelésekre, melyek szerint ott akadt el a tárgyalás a spanyol klubbal, amikor Florentino Pérez elutasító választ adott Mbappé menedzsmentjének a reklámjogok feletti rendelkezéseket illetően.

A francia L'Équipe úgy tudja, a végső döntést vasárnap, 17 óra körül jelenti majd be Mbappé – ekkor tehát végleg kiderülhet, hogy a világbajnok támadó meghosszabbítja-e a szerződését, vagy aláír a Real Madridhoz. 


 

Az átigazolási hírekben jártas olasz újságíró, Gianluca Di Marzo legfrissebb értesülései szerint egyébként jelenleg Mbappé maradására van több esély. Hamarosan meglátjuk... 

2022.06.24 12:51:49

Francia labdarúgás BODNÁR ZALÁN

A 34 éves csatár pályájáról szóló sorozatunk első részében a franciaországi éveket idézzük fel.

2022.05.22 22:30:06

Francia labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Beleszólhat a vezetőedző, a sportigazgató kinevezésébe is.

2022.02.23 23:42:06

Francia labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Jómagam mostanában a Paris Saint-Germaint tekintem a műfaj állatorvosi lovának. Messi változatlanul nagy kedvencem, Neymar ugyan kevésbé, de néhány megmozdulása előtt esetenként hüledezve adózom. Ezzel együtt leginkább – és egyre inkább – Mbappé az, aki miatt fokozott érintettséget érzek a párizsi milliomoscsapat esetében.

2022.01.26 16:34:52

Francia labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK, 2022. A havi kétmillió eurós bérek behatárolják a kérőket; bukások és bombaüzletek Monacóban.

2021.12.21 17:03:15

Francia labdarúgás NAGY ZSOLT

A PSG csatárában minden megvan ahhoz, hogy akár a blancók legnagyobbjai közé emelkedjen.