Játékossors: édesanyja szerint Mbappé a Real Madriddal és a PSG-vel is megállapodott

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.20. 16:09
null
Vasárnap végleg pont kerül az Mbappé-dráma végére? (Fotó: Getty Images)
Még mindig nem ért véget a hosszú hónapok óta tartó Kylian Mbappé-dráma, de francia sajtóértesülések szerint vasárnap végleg pont kerül az ügy végére, mert a PSG sztárja aznap bejelenti, hol folytatja karrierjét. Mindeközben Mbappé édesanyja is olajat öntött a tűzre, hiszen pénteken úgy nyilatkozott, fia a Paris Saint-Germainnel és a Real Madriddal is megállapodott. 


Van egy megállapodásunk a Real Madriddal és a Paris Saint-Germainnel is, a két szerződésajánlat pedig szinte ugyanazokat a feltételeket tartalmazza. A sor most Kylianon van, neki kell, és ő is fog dönteni a jövőjéről. ” – mondta a Kora Plus EG-nek Fazya, Mbappé édesanyja pénteken.

És igen, ha a Real Madrid mellett dönt, ő fog rendelkezni a reklámjogairól” – tette hozzá az édesanya, reagálva azokra a híresztelésekre, melyek szerint ott akadt el a tárgyalás a spanyol klubbal, amikor Florentino Pérez elutasító választ adott Mbappé menedzsmentjének a reklámjogok feletti rendelkezéseket illetően.

A francia L'Équipe úgy tudja, a végső döntést vasárnap, 17 óra körül jelenti majd be Mbappé – ekkor tehát végleg kiderülhet, hogy a világbajnok támadó meghosszabbítja-e a szerződését, vagy aláír a Real Madridhoz.


 

Az átigazolási hírekben jártas olasz újságíró, Gianluca Di Marzo legfrissebb értesülései szerint egyébként jelenleg Mbappé maradására van több esély. Hamarosan meglátjuk...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik