Vb 2014: Balotelli nagyon boldog, de óvatosságra int

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.15. 02:58
Az olasz–angol csoportmérkőzést (2–1) a góljával eldöntő Mario Balotelli a menyasszonyának ajánlotta a győzelmet, és hozzátette: még ha néha kínlódtak is, a lényeg, hogy megnyerték első mérkőzésüket a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, egészen különleges érzés kerített hatalmába – mondta Mario Balotelli, az olasz válogatott csatára a RAI Sportnak. – Ez volt életem első mérkőzése világbajnokságon, és mondhatom, csodálatos élmény! A jövendőbelimnek és a családomnak ajánlom a győzelmet. Ma este rettenetesek voltak a körülmények Manausban, óriási volt a forróság. Lehet, hogy Olaszország mindig szenved, de a lényeg, hogy győz. Továbbra is két lábbal a földön kell maradnunk, mert ha nem így teszünk, hiába indultunk jól, nem jutunk sehová."Mario Balotelli, az olasz válogatott csatára a RAI Sportnak. – Ez volt életem első mérkőzése világbajnokságon, és mondhatom, csodálatos élmény! A jövendőbelimnek és a családomnak ajánlom a győzelmet. Ma este rettenetesek voltak a körülmények Manausban, óriási volt a forróság. Lehet, hogy Olaszország mindig szenved, de a lényeg, hogy győz. Továbbra is két lábbal a földön kell maradnunk, mert ha nem így teszünk, hiába indultunk jól, nem jutunk sehová."

„Őrület, hogy ebben a hőségben nem voltak játékmegszakítások – mérgelődött Cesare Prandelli, az olaszok szövetségi kapitánya. – Lehetetlen volt végig tartani a tempót. A csapat szenvedett, küzdött, de érzésem szerint a pálya közepét végig ellenőrzésünk alatt tartottuk. Az edzéseken nagyon sokat dolgoztunk, a második félidő közepétől jobban is bírtuk a megpróbáltatásokat, mint az angolok. Balotelli mindent kiadott magából, amit lehetett, de elmondhatom ezt a többi játékosunkról is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik