Vb 2014: az azeriek pontot szereztek Izrael ellen - videó

Vágólapra másolva!
2012.09.07. 19:58
Azerbajdzsán péntek este hazai pályán 1–1-es döntetlent harcolt ki az esélyesebb Izrael ellen a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének F-csoportjában.

Az első félidő nem hozott gólt, majd a második elején Bibrasz Natko, a Rubin Kazany légiósa remek távoli lövéssel megszerezte a vezetést Izraelnek. Natkónak az első játékrészben is volt egy jó távoli lövése, labdája akkor elkerülte a kaput.

Csupán 15 percig tartott ki az előny: a 65. percben Jihan Azkara passzából Ruslan Abisov lapos lövéssel egyenlített. Abisovnak nem sokkal később volt még egy kiváló lövése, de abból nem született gól, mint ahogyan a hajrára Josszi Benajunnal erősítő izraeliek próbálkozásaiból sem – maradt a kisebb meglepetéssel felérő döntetlen.

AZERBAJDZSÁN–IZRAEL 1–1

LABDARÚGÓ-VB 2014, EURÓPAI SELEJTEZŐK
F-CSOPORT
AZERBAJDZSÁN–IZRAEL 1–1 (0–0)
Baki. V: Jug (szlovén)
Azerbajdzsán: Agayev – Sükürov, R. F. Sadygov, Ru. Abisov, Medvedev – Allahverdiyev, Gökdemir (Ismayilov, 59.), Chertoqanov (Amirguliyev, 76.), Cavadov – Subasic, Aliyev (Özkara, 58.). Szövetségi kapitány: Berti Vogts
Izrael: Avat – Spungin, Ziv, Mori, Tibi – Melikszon (Ezra, 71.), Natko, Alberman, Vermut – Hemed (Damari, 67.), Sehter (Benajun, 74.). Szövetségi kapitány: Eli Gutman
Gólszerző: Ru. Abisov (65.), ill. Natko (50.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik